Cześć! To mój pierwszy cykl starań. Nie nastawiam się, ponieważ mialam podejrzenie PCOS, mam Hashimoto. Cykle mam regularne 30dni (+/-1 dzień). Owu wyliczyło mi na podstawie testu owu i temperatury owulację w 14 dniu cyklu. Trochę wcześniej niż się spodziewałam. Temperatura 37.1. Dzisiaj mam 24 dzień cyklu. Nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam test. Po 2minutach jest tam jakiś cień cienia ledwo widoczny. Jak myślicie?
reklama
lady_in_blue
Fanka BB :)
Cień tu widać. Czy to jest kreska fabryczna czy pozytywny test nikt na podstawie zdjęcia Ci nie powie. Powtórz test z porannego moczu jutro albo za 2 dni. Albo po prostu idź na betę jutro i będziesz mieć pewność .Cześć! To mój pierwszy cykl starań. Nie nastawiam się, ponieważ mialam podejrzenie PCOS, mam Hashimoto. Cykle mam regularne 30dni (+/-1 dzień). Owu wyliczyło mi na podstawie testu owu i temperatury owulację w 14 dniu cyklu. Trochę wcześniej niż się spodziewałam. Temperatura 37.1. Dzisiaj mam 24 dzień cyklu. Nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam test. Po 2minutach jest tam jakiś cień cienia ledwo widoczny. Jak myślicie?
Angiee
Kreska nie jest wcale taka blada, ale na zdjęciu wygląda na szarą, więc może być fabryczna - może na żywo jest bardziej różowa W każdym razie jakiś potencjał tutaj jest, chociaż zrobiłaś test bardzo wcześnie No ale najlepiej powtórz jutro, albo zrób betę i będzie jasność. Powodzenia!
StopKlatka
Ja obstawiam pozytyw sama taki miałam przed @ a z dnia na dzień ciemniejszaCześć! To mój pierwszy cykl starań. Nie nastawiam się, ponieważ mialam podejrzenie PCOS, mam Hashimoto. Cykle mam regularne 30dni (+/-1 dzień). Owu wyliczyło mi na podstawie testu owu i temperatury owulację w 14 dniu cyklu. Trochę wcześniej niż się spodziewałam. Temperatura 37.1. Dzisiaj mam 24 dzień cyklu. Nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam test. Po 2minutach jest tam jakiś cień cienia ledwo widoczny. Jak myślicie?
Fasolka2021
Ja widzę bladą kreseczkę moja była taka sama 7 dni przed miesiączka jestem w 34 tygodniu. Ale sprawdź jutro albo pojutrzeCześć! To mój pierwszy cykl starań. Nie nastawiam się, ponieważ mialam podejrzenie PCOS, mam Hashimoto. Cykle mam regularne 30dni (+/-1 dzień). Owu wyliczyło mi na podstawie testu owu i temperatury owulację w 14 dniu cyklu. Trochę wcześniej niż się spodziewałam. Temperatura 37.1. Dzisiaj mam 24 dzień cyklu. Nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam test. Po 2minutach jest tam jakiś cień cienia ledwo widoczny. Jak myślicie?
reklama
Podziel się: