reklama
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
Powtórz test , mialamCześć! To mój pierwszy cykl starań. Nie nastawiam się, ponieważ mialam podejrzenie PCOS, mam Hashimoto. Cykle mam regularne 30dni (+/-1 dzień). Owu wyliczyło mi na podstawie testu owu i temperatury owulację w 14 dniu cyklu. Trochę wcześniej niż się spodziewałam. Temperatura 37.1. Dzisiaj mam 24 dzień cyklu. Nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam test. Po 2minutach jest tam jakiś cień cienia ledwo widoczny. Jak myślicie?
Podobna i okazał się negatyw
Lenkamagda
Zaangażowana w BB
No drugi raczej nie kłamie ! Po ciuchy gratuluje !Powtórzone dzisiaj rano.. czułość testu 10Zobacz załącznik 1306093
Truskawka1233
Fanka BB :)
Pozytyw a ile dni przed miesiączka jesteś ? Chodzi o ten bladziutki test , pierwsze zdjęcie które wrzuciłasPowtórzone dzisiaj rano.. czułość testu 10Zobacz załącznik 1306093
Truskawka1233
Fanka BB :)
To super , gratuluje i dużo zdrówka ja tez jestem 5,6 dni przed miesiączka i wczoraj robiłam test profilaktycznie bo jestem mocno przeziębiona i biorę leki , test wyszedł negatywnie ale dzisiaj powtórzyłam dwa , jeden tej samej firmy co wczoraj i pojawiły się blade krechy sama w to nie wierze6 dni przed planowaną miesiączka. Teraz już jestem w 9 tygodniu
Super! Trzymam kciuki,żeby było wszystko dobrze!To super , gratuluje i dużo zdrówka ja tez jestem 5,6 dni przed miesiączka i wczoraj robiłam test profilaktycznie bo jestem mocno przeziębiona i biorę leki , test wyszedł negatywnie ale dzisiaj powtórzyłam dwa , jeden tej samej firmy co wczoraj i pojawiły się blade krechy sama w to nie wierze
reklama
GratulacjeCześć! To mój pierwszy cykl starań. Nie nastawiam się, ponieważ mialam podejrzenie PCOS, mam Hashimoto. Cykle mam regularne 30dni (+/-1 dzień). Owu wyliczyło mi na podstawie testu owu i temperatury owulację w 14 dniu cyklu. Trochę wcześniej niż się spodziewałam. Temperatura 37.1. Dzisiaj mam 24 dzień cyklu. Nie wiem co mnie podkusilo i zrobiłam test. Po 2minutach jest tam jakiś cień cienia ledwo widoczny. Jak myślicie?
reklama
Podziel się: