reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to implantacja?

Cześć Kobitki!

Mam pytanie do Was..
Od niedawna zaczęłam starać się z Mężem o dziecko. Cykle mam regularne czyli co 28 dni, miesiączka trwa Max 6 dni i przed trzy dni standardowo obfita później z dnia na dzień coraz mniej. Wracając do tematu. Cały czas myślałam że mam owulacje 14 dni przed miesiączka. Zrobiłam wiec testy owulacyjne. Okazało się że owulacje ostatnia miałam 30 i 31.08 ponieważ były dwie widoczne kreski. Oczywiście z Mężem staraliśmy się i przed i po. Z dniem 11 przyszlA @ bez żadnych bolesnosci,,trwała 2,5 dni brak skrzepow, kolor czerwony bardziej wodnisty. Aby spr czy to ciaza zrobiłam test po 4 dniach od krwawienia test negatywny.. Czy to była implantacja czy po prostu raz w życiu coś takiego mi się wydarzyło ? Obecnie źle się czuję,, boli mnie podbrzusze, jest mi niedobrze, brak apetytu, piersi powiekszone czasami samo z siebie czuję klucia . Czy powtórzyć test? Czy są kobiety które były w podobnej sytuacji ??

Ostatnia edycja:
reklama
Nie implementacja a implantacja :). Może być implantacja a może okres proponuję pójść do pkt. pobrań i zrobić badanie beta hcg z krwi

Wszelkie wątpliwości rozwieje beta, a objawy które u siebie "obserwujesz" możesz sobie wkręcać, skoro się staracie o dziecko, więc absolutnie się nimi nie sugeruj.

Do góry