A jak się nazywał?Tak mi mówil lekarz a w sumie 2 lekarze, bo zaczęłam wtedy chodzić równolegle do drugiego na USG. U mnie na początku była zgodność terminow z OM i USG, dopiero po połówkowych zaczęło się rozjeżdżać w kierunku hipotrofii asymetrycznej.
@Iksa Ja miałam zalecony lek/suplement diety.
reklama
Suplement diety, nie lekarzA jak się nazywał?
aspekt
Fanka BB :)
Była to l-arginina, nie pamiętam dawki. Są również badania nt. skuteczności heparyny drobnocząsteczkowej.Suplement diety, nie lekarz
Byłam u dwóch lekarzy, dwa razy też leżałam w szpitalu i naprawdę nikt nie zwrócił uwagi, a odchył naprawdę był 4 tygodnie. Dziwna sprawa, moja lekarka mówiła, że syn będzie po prostu drobny.Tak mi mówil lekarz a w sumie 2 lekarze, bo zaczęłam wtedy chodzić równolegle do drugiego na USG. U mnie na początku była zgodność terminow z OM i USG, dopiero po połówkowych zaczęło się rozjeżdżać w kierunku hipotrofii asymetrycznej.
@Iksa Ja miałam zalecony lek/suplement diety.
Tak, syn urodził się w 38 tyg z waga 2860, całkowicie zdrowy i w miarę szybko wagę nadrobił. Teraz ma już 3 lata i wszystko w normie.A synek zdrowy? Mi mówili ze do 2 tyg to jeszcze norma, powyżej już nie
Madriga
Fanka BB :)
Aaaa słusznie, dla Twojego wieku ciąży tak, masz rację. Ale i tak pij i się nie denerwujA nie 5-20?
Borówka05
Początkująca w BB
Była to l-arginina, nie pamiętam dawki. Są również badania nt. skuteczności heparyny drobnocząsteczkowej.
reklama
Również nie wiesz w jakiej dawce? To był lek na receptę czy suplement?Mi też dali l -arganine+codzienne ważenie przez 2 tygodnie
Podziel się: