werciasidwa
Zaciekawiona BB
Hej . Mam pytanie czy to jest kawałek czopa śluzowego ? Ps. Jest zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 29 tydzień i czytałam w necie że może odchodzić po kawałku czop dlatego pytam tutajMoim zdaniem to nie jest czop. Kiedy mi odszedł wydzielina była bardziej zbita, galaretowata. Miała kolor brązowo - czerwony i była jak by taką kulka jak żelek. Trudno to opisać. Taki sluz mam obecnie w 17tc.
byłam wczoraj u lekarza i powiedział że wszystko jest w porządku ale przecież czop może odejść z dnia na dzieńA nie lepiej zapytać lekarza? Tym bardziej, że skraca ci się szyjka?
A ci za problem skontaktować się z ginekologiem dzisiaj?byłam wczoraj u lekarza i powiedział że wszystko jest w porządku ale przecież czop może odejść z dnia na dzień
Usunęłam zdjęcie. Z kilku powodów. Po pierwsze na forum, zwłaszcza otwartym, nie umieszczamy zdjęć odchodów, narządów płciowych itd. Już umieszczenie zdjęć testów ciążowych jest bardzo dyskusyjne, zwłaszcza, kiedy pomyślimy jaka jest technika wykonania.Hej . Mam pytanie czy to jest kawałek czopa śluzowego ? Ps. Jest zdjęcie