Witam , zrobiłam dzisij test facelle paskowy o godz 13 wyszło mi takie coś , owulacja była 18.01 miesiączka 2.02 czy to ciąża? dziewczyny pisały że zalałam go za bardzo , pod światłem gołym okiem też nic nie widzę
reklama
paola121214
Fanka BB :)
Kreska testowa jest biala a powinna być różowa bądź szara oczywiście wynik testu odczytany w czasie podany przez producenta.
Test jest zalany .negatywny czyli musisz powtórzyć
okej , czyli jest szansa że zobaczę jutro kreskę ? postaram się zrobić go o 5 i czy kupić jakiś inny test czy ten z facelle ?Kreska testowa jest biala a powinna być różowa bądź szara oczywiście wynik testu odczytany w czasie podany przez producenta.
Nicky95
A owulacja była potwierdzona ?okej , czyli jest szansa że zobaczę jutro kreskę ? postaram się zrobić go o 5 i czy kupić jakiś inny test czy ten z facelle ?
paola121214
Oczywiście jest szansa póki niema okresu ale 12 dpo po potwierdzonej owulacji powinno już być coś widać.
Chce_byc_mama_wielu
Negatywny jest ten test
sama już nie wiem , niby śluz był , na testach owulacyjnych była widoczna druga kreska ale jednak delikatnieA owulacja była potwierdzona ?
paola121214
To nie wiesz czy w ogóle była owulacja.
Test owulacyjny pozytywny jest wtedy kiedy kreska testowa jest taka sama jak kontrolna lub mocniejszą.
Możesz być dopiero 10 dni po owulacji ale to można gdybać
Test owulacyjny pozytywny jest wtedy kiedy kreska testowa jest taka sama jak kontrolna lub mocniejszą.
Możesz być dopiero 10 dni po owulacji ale to można gdybać
Lady Loka
Czyli Ty nic nie widzisz, plus w innym temacie Ci napisano, ze zalany, ale zakladasz kooejny temat, zeby pytac czy to ciąża?Witam , zrobiłam dzisij test facelle paskowy o godz 13 wyszło mi takie coś , owulacja była 18.01 miesiączka 2.02 czy to ciąża? dziewczyny pisały że zalałam go za bardzo , pod światłem gołym okiem też nic nie widzę
reklama
angeliskax
Moderator
Negatywny.