Niestety autorko, ale dzieci pochłaniają mnóstwo pieniędzy. Szczególnie jeśli chcemy im zapewnić dość godne życie.
Dlatego przemyśl czy jeśli nie stać was na to, aby zrobić badania, chodzic do lekarza, kupować leki, czyli władować na start mnóstwo pieniędzy, stać was tak naprawdę na to, aby posiadać kolejne dziecko. Ja byłam zmuszona chodzic prywatnie do lekarza, żaden na nfz nie był w stanie mi pomóc. Robiłam badania prywatnie, czyli mega drogo, również po poronieniach musialam ładować pieniędze, bo każdy lekarz zbywał mnie że jestem za mloda na problemy zdrowotne. A mając 30 lat dowiedziałam się o wielu komplikacjach. Tak zaszłam w ciążę i dopiero zaczęło się moje ładowanie w leki pieniędzy, plus wyprawka itd ale to było moje marzenie, by mieć zdrowego syna i spełniło się. I tyle kasy ile w to wsadziłam do porodu to mogłabym kupić fajne auto. Może nie ekstra, ale fajne. Ale wiedziałam w co wchodzę. I teraz też wiem, co się z czym je. Przemyśl to i radzę ci zrobić badania. Na nfz wszystko trwa dłużej, ale na początek znajdź lekarza, który będzie w stanie wam pomóc i pokierować wami.