reklama
W którym dniu cyklu jesteś?Dziś powtórzyłam test I już widać co raz bardziej ❤ czekamy na wizytę
malinowelove
Fanka BB :)
Wiem że nie dawno dodawałam ale nadal nie daje mi to spokoju. Dziewczyny widzicie tu coś? Test robiony z porannego moczu 2 dni przed terminem miesiączki. Staraliśmy się przez caly miesiąc. Linia pokazała się po 3-4 minutach od zrobienia testu.
Cicho gratuluję i trzymam kciukiNa wizytę za szybko może nic nie być jeszcze widać, więc myślę, że z tym na spokojnie, żeby potem się nie stresować. Możesz sprawdzić sobie przyrost bety. Ja na pierwszej wizycie byłam w 7tc, to było widać już .Dziś powtórzyłam test I już widać co raz bardziej ❤ czekamy na wizytę
Ostatnia edycja:
Wiki04123
Początkująca w BB
27W którym dniu cyklu jesteś?
Cześć,
Pozwolę sobie podpiąć się do pytania.
Sytuacja u mnie wyglada tak:
Cykle 29 dni, ale owu koło 13/14 dc
Od 15 dc luteina.
W 23 dc delikatnie plamienie.
27 dc - Zrobiłam rano badanie krwi. Chwile PO badaniu krwi zrobiłam test zwykły - wynik na zdjęciu.
Badanie krwi - wynik ujemny.
Test kolejny domowy w 28 dc wynik ujemny.
Co sądzicie?
Od 15 dc luteina.
27 dc - Zrobiłam rano badanie krwi. Chwile PO badaniu krwi zrobiłam test zwykły - wynik na zdjęciu.
Co sądzicie?
Fado123
Skoro beta ujemną, to test musiał być fałszywy, ale te chyba lubią mieć taką kreske , powtorz beteCześć,
Od 15 dc luteina.
Co sądzicie? Zobacz załącznik 1394075
Dzięki.Skoro beta ujemną, to test musiał być fałszywy, ale te chyba lubią mieć taką kreske , powtorz bete
Robiłam już te testy nie raz i zawsze to okienko było bieluteńkie - żadna kreska fabryczna nigdy nie przebijała. Dodam jeszcze, ze ta sie pojawiła od razu.
Czytałam, ze fałszywie dodatnie wyniki są raczej rzadkie. Ale błąd badania z krwi jest chyba jeszcze mniej prawdopodobny…
Wiki04123
Początkująca w BB
Dzis bylam na becie i beta wynosi 20mlU a miesiączka się nie pojawiłaDzięki.
Robiłam już te testy nie raz i zawsze to okienko było bieluteńkie - żadna kreska fabryczna nigdy nie przebijała. Dodam jeszcze, ze ta sie pojawiła od razu.
Czytałam, ze fałszywie dodatnie wyniki są raczej rzadkie. Ale błąd badania z krwi jest chyba jeszcze mniej prawdopodobny…
Madzia86G
No i miodzi , powtórz sobie pojutrze żeby zobaczyć jak rośnie. Ale beta jest potwierdzonaDzis bylam na becie i beta wynosi 20mlU a miesiączka się nie pojawiła
reklama
Fado123
No to super ,powtrz pi 48 hDzis bylam na becie i beta wynosi 20mlU a miesiączka się nie pojawiła