Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie jesteś w ciąży. Beta wskazująca na ciążę to wynik powyżej 529.11. miałam inseminację. 10 dzień po iui robiłam betę, która wyszła <2,3, dziś beta została powtórzona i również wynosi <2,3 czy to oznacza brak ciąży? W jaki sposób interpretować wynik?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Ja polecam iść na bete ,po tygodniu spóźnienia kreska powinna być bardzo wyrazna ,ale może akurat w tym cyklu się coś przesunęłoHejka od dwóch lat mam regularny okres co do godziny. W tym miesiącu od tygodnia mi się spóźnia. W środę zrobiłam 3 testy i nie było nic. Dziś zrobiłam jeden test i teraz proszę o radę Czy tu są dwie kreski czy ja już wariuję? Ps. Ginekolog dopiero na 20 grudnia
Zobacz załącznik 1345569
niestety brak ciazy.29.11. miałam inseminację. 10 dzień po iui robiłam betę, która wyszła <2,3, dziś beta została powtórzona i również wynosi <2,3 czy to oznacza brak ciąży? W jaki sposób interpretować wynik?
Będę wdzięczna za odpowiedź.