reklama
FitMum
Fanka BB :)
Widzę widzę ale podejdz kochana na spokojnie bo na tym etapie roznie bywa. Powtorz jutro i najlepiej ten sam test albo W terminie okresu.Hej, od stycznia staramy się o dziecko. Dziś rano zrobiłam test 5 dni przed terminem miesiączki. Czy mogę się cieszyć?
Emilcia88
Zrób badanie krwi i wtedy będziesz na sto procent wiedziećHej, od stycznia staramy się o dziecko. Dziś rano zrobiłam test 5 dni przed terminem miesiączki. Czy mogę się cieszyć?
jasani
A ja nie rozumiem ostatnio fenomenu robienia testu tyle dni przed miesiączką i później zastanawiania się czy ta kreska tam jest czy nie. Nie warto poczekać kilku dni i zrobić w terminie okresu jak się nie pojawi? Jak tak się niecierpliwisz to jak Ty wytrzymasz 8 miesięcy ciąży?
Celia89
Coś tam jest, ale cieżko mi na podstawie tego zdjęcia określić ,czy to pozytyw, czy fabryczna kreska przebiła. Pozostaje albo poczekać kilka dni, albo bandanko krwi Powodzenia!
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jeszcze się nie ciesz, bo test zrobiony bardzo wcześnie i dla mnie negatywny.
Masz dwa wyjścia - CIERPLIWIE poczekać do terminu miesiączki i powtórzyć test z porannego moczu, albo iść na betę i wiedzieć od razu, czy się udało, czy nie.
Masz dwa wyjścia - CIERPLIWIE poczekać do terminu miesiączki i powtórzyć test z porannego moczu, albo iść na betę i wiedzieć od razu, czy się udało, czy nie.
czekamnaskarb
Coś widać, ale ja bym poczekała do dnia miesiączki i zrobiła test lub nawet dzień po
reklama
Inffinito2
To są moje testy, które robiłam w 24 dniu cyklu a mam je 32 dniowe standardowo.A ja nie rozumiem ostatnio fenomenu robienia testu tyle dni przed miesiączką i później zastanawiania się czy ta kreska tam jest czy nie. Nie warto poczekać kilku dni i zrobić w terminie okresu jak się nie pojawi? Jak tak się niecierpliwisz to jak Ty wytrzymasz 8 miesięcy ciąży?
kreski prawie mi oczy wybiły
Wiem, ze zazwyczaj sie czeka do terminu om, ale nie zniżając historii nie wiemy czy autorka miała problemy z zajściem i wcześniejsze wykucie dzidziusia nie skutkuje np. Zaprzestaniem brania leków czy zaczęciem suplementacji wspomagającej.