F
F87
Gość
Dobrze powtórzyć betę za 48h. Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli okres miałam dostać 13 lipca i nie dostałam to ktory to jest tydzień według wyniku?
Tygodnia ciąży nie liczysz z wyniku. Tylko z ostatniej miesiączki. Jak na USG lekarz stwierdzi, że ciąża młodsza/starsza to koryguje ta datę. Za duże są rozbieżności w wartościach poszczególnych tygodni, żeby wiek określać na podstawie bety.Jeżeli okres miałam dostać 13 lipca i nie dostałam to ktory to jest tydzień według wyniku?
kochana jak u ciebie ? Jak starania ? Nie mogę cię nigdzie złapaćCiąża ! Gratulacje :-)
Hej ..ten miesiąc odpuszczam ...nic się nie dzieje ...wolne..troche odpoczynku ..zadnych badan leków ,monitoringu...ale naprawde bardzo sięcieszę ,że sie Tobie Wam udało:-)kochana jak u ciebie ? Jak starania ? Nie mogę cię nigdzie złapać
ja mocno trzymam kciuki za CiebieHej ..ten miesiąc odpuszczam ...nic się nie dzieje ...wolne..troche odpoczynku ..zadnych badan leków ,monitoringu...ale naprawde bardzo sięcieszę ,że sie Tobie Wam udało:-)