reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciaza

reklama
Wszyscy jada lekarza, a moze wcale ten lekarz nie istnieje. Troche dziwne, aby lekarz mowil pacjentce o ciąży w 14 dc, bez jaj ale takie glupoty moze mowic szkola podstawowa!
Wiec albo autorka nie bardzo rozumie sytuacje i nie rozumiala lekarza, albo to jakis fejk.

Wszyscy jada lekarza, a moze wcale ten lekarz nie istnieje. Troche dziwne, aby lekarz mowil pacjentce o ciąży w 14 dc, bez jaj ale takie glupoty moze mowic szkola podstawowa!
Wiec albo autorka nie bardzo rozumie sytuacje i nie rozumiala lekarza, albo to jakis fejk.
Koleżanka myślała że w ciazy jest A tu jeszcze owulacji nie było 🙈🤦‍♀️. A Lekarza można tępić za totalny brak przekazu informacji jeśli takowy wg był 🤭

Dla mnie to też jakieś nieporozumienie między lekarzem, a autorką. Albo sama wyciągnęła jakieś daleko idące wnioski, albo źle coś zrozumiała. Tak czy inaczej cała sytuacja wynika z jej niewiedzy o kobiecym cyklu. Nie chcę mi się wierzyć, że ginekolog mówi o ciąży w 14dc.

Dla mnie to też jakieś nieporozumienie między lekarzem, a autorką. Albo sama wyciągnęła jakieś daleko idące wnioski, albo źle coś zrozumiała. Tak czy inaczej cała sytuacja wynika z jej niewiedzy o kobiecym cyklu. Nie chcę mi się wierzyć, że ginekolog mówi o ciąży w 14dc.
Autorka może dopiero sie dokształca w tej strefie stad taka gafa i odrazu skojarzyło mi sie z gimbaza, ktora wkleja foty z google i udaje,ze to jej🤔

A jak myślicie u mnie ? Pusty jest tak jak lekarz sądzi czy iść do innego ?
26 marca miałam ostatni raz miesiączkę 27 kwietnia robiłam testy wyszły dwie kreski ale słabe ,poszłam do lekarza dał mi skierowanie na USG , dzisiaj byłam i lakarz stwierdził że albo jest to młoda ciąża albo po prostu pusty pęcherzyk , czy tylko ja coś tam widzę ? Czy po prostu dostaje już schizy ?

Załączniki

• IMG20210511172644.jpg
    IMG20210511172644.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 66
reklama
A jak myślicie u mnie ? Pusty jest tak jak lekarz sądzi czy iść do innego ?
26 marca miałam ostatni raz miesiączkę 27 kwietnia robiłam testy wyszły dwie kreski ale słabe ,poszłam do lekarza dał mi skierowanie na USG , dzisiaj byłam i lakarz stwierdził że albo jest to młoda ciąża albo po prostu pusty pęcherzyk , czy tylko ja coś tam widzę ? Czy po prostu dostaje już schizy ?
Wg om to teraz jesteś w 6+4 tc. Powinno być już nawet widać serduszko. Nie masz żadnych pomiarów na tym zdjęciu? Ile ma pęcherzyk?

Do góry