reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

Witam, staramy się z mężem o dzidziusia, cykle mam wydawało mi się że dosyć regularne (27-28dni) jednakże 21 maja dostalam miesiaczke w 24dc i do dnia dzisiejszego nie mam okresu okres spóźnia mi się drugi dzień (dzisiaj jest 30dc) robiłam test i wyszedł negatywnie, byłam u lekarza w środę który stwierdzi że mam bardzo gruba sluzowke i są dwa wyjścia albo jestem w ciąży i jeszcze za wcześnie na cokolwiek albo będę miała bardzo obfity okres dodam że robiłam badania z krwi i prolaktyna wyszła mi 843mlU/l, doktor kazał mi przyjść na wizytę w 35dc warunek jezeli nie dostane okresu, to czekanie jest najgorsze! Dziewczyny czy któraś z Was mialam coś podobnego i czekanie zakończyło sie szczęśliwie czyli 2 kreski ?
Pozdrawiam

reklama
Witam, staramy się z mężem o dzidziusia, cykle mam wydawało mi się że dosyć regularne (27-28dni) jednakże 21 maja dostalam miesiaczke w 24dc i do dnia dzisiejszego nie mam okresu okres spóźnia mi się drugi dzień (dzisiaj jest 30dc) robiłam test i wyszedł negatywnie, byłam u lekarza w środę który stwierdzi że mam bardzo gruba sluzowke i są dwa wyjścia albo jestem w ciąży i jeszcze za wcześnie na cokolwiek albo będę miała bardzo obfity okres dodam że robiłam badania z krwi i prolaktyna wyszła mi 843mlU/l, doktor kazał mi przyjść na wizytę w 35dc warunek jezeli nie dostane okresu, to czekanie jest najgorsze! Dziewczyny czy któraś z Was mialam coś podobnego i czekanie zakończyło sie szczęśliwie czyli 2 kreski ?
Pozdrawiam
Prolaktyna tak wysoka ,może opóźnić cykle, mogą być bezowulacyjne, ja miałam z nią problem cykle po 36 dni ,i ciąży brak ,dopiero po tabletkach na obniżenie jej się udało, może tu jest problem

Do góry