reklama
A w którym dniu cyklu jesteś? Zrób lepiej badanie z krwi jeśli podejrzewasz ciążę. Miesiączkasie rozkrecila czy nadal plamisz?Zrobiłam test i jedna kreska . Nie wiem czy powtorzyc czy isc tak do ginekologa na badanie
Plamienie ukazalo sie dzien przed data miesiączki i trwało nie cale 3 dni i teraz juz plamienia nie ma aby sluz taki zoltawy jest lekkoA w którym dniu cyklu jesteś? Zrób lepiej badanie z krwi jeśli podejrzewasz ciążę. Miesiączkasie rozkrecila czy nadal plamisz?
Hmm ja bym zrobiła badania krwi ( kosztuja w szpitalu ok. 20-30zl ) i jutro z rana test innej firmy. Jak nic nie wyjdzie w badaniach krwi ani na tescie to nie ma co sie nakręcać i zacząć starania od nowa. Jak nie ten cykl to następny, powodzenia!
Ok dzieki dam znacHmm ja bym zrobiła badania krwi ( kosztuja w szpitalu ok. 20-30zl ) i jutro z rana test innej firmy. Jak nic nie wyjdzie w badaniach krwi ani na tescie to nie ma co sie nakręcać i zacząć starania od nowa. Jak nie ten cykl to następny, powodzenia!
Napewno jak sie wszystko wyjasni dam znacA i najlepiej umów sie do ginekologa na badanie takie kontrolne żeby być spokojniejsza
Carenik
Fanka BB :)
Na wynik nie.
A czy niedoczynnosc tarczycy moze wplynac na wynik testu
reklama
AhaNa wynik nie.