reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciaza?

martynka999

Zaciekawiona BB
Witam jestem dzien po spodziewanej miesiacze dzis rano zrobilam test i wyszedl tak czy moge sie juz cieszyc??

Załączniki

• 20181202_161739.jpg
    20181202_161739.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 444
reklama
reklama
W innym bo poprzednie to w szpitalu , ze skierowaniem chodzilam ale tam zawsze takie same wyniki były jak porównywalam z dwóch roznych labolatoriow. Najgorsxe jest to ze jade jutro na święta do rodziny i mega sie boje ze cos moze się złego wydarzyć

Nie wiem czy to normalne zeby byl taki spadek przy krwawienia A potem ponowny przyrost
Jesli wystapilo poronienie samoistne ciazy biochemicznej, to beta powinna sukcesywnie spadac.
Jesli poziom bety skacze, sa odczuwalne dziwne bole, nalezy miec sie na bacznosci i kontrolowac w czestym usg jajniki i jajowody celem wykluczenia ciazy pozamacicznej.
Jesli mimo to, beta bedzie nadal podnosic sie i opadac lub opadac zbyt wolno, trzeba zglosic sie do szpitala celem wykonania lyzeczkowania macicy.

Po poronieniu przyrosty bety nie powinny miec miejsca, tym bardziej wahania. Takie sytuacje powinny wzbudzic niepokoj ginekologa, nalezaloby zrobic lyzeczkowanie, zeby zapobiec mozliwym powiklaniom jak krwotok czy zapalenie sluzowki macicy.

Tam nie ma co lyzeczkowac bo macica jest pusta tak samo jak jajniki czy jajowody. Płynów tez nie ma . Lekarze tylko każą czekac i monitorować A ja żyję w stresie. Pojutrze mam wyjazd do rodziny i chciałabym przeżyć te swieta bez stresu. Chociaż te 4 dni

reklama
Skonsultuj się z ginekologiem. Wiem, że byś chciała żeby wszystko zaczęło rosnąć i wydawać Ci się może że nie ma nic do łyżeczkowania. Ale lekarz powie Ci co i jak. Może zrob z rana tą betę jutro żeby mieć jasność

Do góry