reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciaza?

martynka999

Zaciekawiona BB
Witam jestem dzien po spodziewanej miesiacze dzis rano zrobilam test i wyszedl tak czy moge sie juz cieszyc??

Załączniki

• 20181202_161739.jpg
    20181202_161739.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 447
reklama
reklama
Znaczy mowili ze niby troche urosla ale i tak malo . Lekarz obstawial ze to wczesna ciaza jak 6 tydzien ale po powrocie dostalam miesiaczke . Nie jest bardzo obfita ale jest i brzuch boli jak w trakcie normalnej miesiaczki

Robiono mi usg ale tam nic nie widac w ogóle . Nigdzie . Wiec to chyba poronienie biochemiczne . Oczywiscie mam na bete Skierowanie we wtorek a w srode na kontrole . Dzwonilam do szpitala i rozmawialam wczoraj z lekarzem , powiedzial ze moze tak byc ze zaczyna siw poronienie chyba ze krwawienie bedzie wieksze niz normalna miesiaczka to mam sie zglosic na IP . Chociaz te krwawienie jest normalne. Mam nadzieje ze ta beta bedzie juz spadala i sama sie oczyszcze

Cześć. Od 2 do 6 brałam clo a 5 grudnia miałam pęcherzyk 23 mm i 19mm i dostałam zastrzyk ovitrelle. 7 grudnia miałam monitoring i lekarz potwierdził ze była owulacja bo było widać na usg ciałko żółte. O od 7 grudnia biorę duphaston 2× po 1 tabletce dziennie. Lekarz kazał po 2 tygodniach zrobić test i jeżeli wyjdzie pozytywny to dalej brać duphaston i na wizytę i usg w celu potwierdzenia ciąży a jeżeli wyjdzie negatywnie to odstawić i czekać na miesiączkę. Dzisiaj 18 grudnia czyli 14 dni od podania zastrzyku zrobiłam test i wyszedł negatywnie. To znaczy ze juz wiadomo ze się nie udało czy za wcześnie zrobiłam test

Cześć. Od 2 do 6 brałam clo a 5 grudnia miałam pęcherzyk 23 mm i 19mm i dostałam zastrzyk ovitrelle. 7 grudnia miałam monitoring i lekarz potwierdził ze była owulacja bo było widać na usg ciałko żółte. O od 7 grudnia biorę duphaston 2× po 1 tabletce dziennie. Lekarz kazał po 2 tygodniach zrobić test i jeżeli wyjdzie pozytywny to dalej brać duphaston i na wizytę i usg w celu potwierdzenia ciąży a jeżeli wyjdzie negatywnie to odstawić i czekać na miesiączkę. Dzisiaj 18 grudnia czyli 14 dni od podania zastrzyku zrobiłam test i wyszedł negatywnie. To znaczy ze juz wiadomo ze się nie udało czy za wcześnie zrobiłam test
Na początku nie dopisałam dokładnie ze od 2 do 6 dnia cyklu brałam clo.

reklama
Ja oszaleje!, dostalam miesiaczke po czym czulam bol po lewej stronie więc pojechalam na IP. Na usg nic nie widac nigdzie , wykonano bete raz jeszcze i spadła ona ze 131 na 116 . Lekarz powiedzial ze ciaza przestała sie rozwijac i dostalam opóźniona miesiaczke . Miałam pojsc jutro na kontrole do lekarza ale dzisiaj zrobilam sobie bete dla świętego spokoju A tam przyrost 141 . Ja po prostu nie mam już siły , krwawienie ustępuje

Do góry