reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Test ciążowy albo beta prawdę Ci powiedzą.
Skąd mamy wiedzieć czy zaszłaś czy nie zaszłaś:confused:
Te plamienia to mogła być implentacja zarodka a brzuch boli bo macica się rozciąga.

I nie używaj wulgaryzmów na forum.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja dzs zroblam test glupia i znowu negatyw a co do buu przy zalatwianu sie jak na @ to cos wiem dzisiaj bylam wk belku zapracia mam niesamowte ze az mi siep lakac chce to mnei bolalo i palilo w brzuchu tak samo jak ciebie kochana tak klulo jakbym parla do porodu powaga a tak sie meczylam bo prawie nic nei zmajstrowalam wiec mam to samo co ty:p

dzieki kochane za wsparcie:)

Oj.. Ale nic straconego.. Ja już Ci pisałam że miałam negatywny przed spodziewaną @, a pozytywny dopiero robiłam po 3 dniach od @ i wtedy wyszła druga i to słaba krecha.. A na zaparcia czopki glicerynowe są ekstra ;D Nawet w szpitalu w ciązy mi je dawali..

Hejka laseczki:)

Moje wiesci sa nastepujace,lekarz przyjal,ze:

TO WCZESNA CIAZA I CZEKAMY:):):)

Jejciu! Gratuluję :):):) Cieszę się, naprawdę ;) Uważaj na siebie :)

anulka jeszcze raz gratulacje wiedziałam że u ciebie to fasolka :) przerwałaś złą passe wiec teraz fasolki się posypią jedna po drugiej:) soso pewnie będzie druga:)

Tak, tak, teraz już będzie dobrze i każdej z nas się uda niebawem ;)

Oj.. Ale nic straconego.. Ja już Ci pisałam że miałam negatywny przed spodziewaną @, a pozytywny dopiero robiłam po 3 dniach od @ i wtedy wyszła druga i to słaba krecha.. A na zaparcia czopki glicerynowe są ekstra ;D Nawet w szpitalu w ciązy mi je dawali..

Jejciu! Gratuluję :):):) Cieszę się, naprawdę ;) Uważaj na siebie :)

Tak, tak, teraz już będzie dobrze i każdej z nas się uda niebawem ;)

hej kobietki a ja wczoraj w nocy spalszowalam cala czekalode orzeszki mus jablkowy normalni szok i potem zgaga nei do ziesienia i powiem wam ze wlasnie dopiero sobie wstalam !!!!!!!!
i mam syfka na malpe ehhhhhh 3 magiczne dni jeszcze

hej kobietki a ja wczoraj w nocy spalszowalam cala czekalode orzeszki mus jablkowy normalni szok i potem zgaga nei do ziesienia i powiem wam ze wlasnie dopiero sobie wstalam !!!!!!!!
i mam syfka na malpe ehhhhhh 3 magiczne dni jeszcze

He he ja mam pełno na czole syfków, jak nigdy nie miałam tak mi się zrobiły zaraz pod włosami ;D A tam, ja jem zawsze jak porąbana, mieszam słodkie z kwaśnym, słone ze słodkim, itd ;P Od małego wstaje w nocy i jem hehe ;D Ostatnio wrąbałam słoik przecieru pomidorowego, zjadłam dwa plastry śledzia, kanapke z serem i keczupem i twaróg na słodko. A to wszystko popiłam szklanką mleka i tonikiem hah.

troszke brzusio mnie pobolewa no i piersi swedza az nie da sie wytrzymac no ...

A rozmawiałaś z lekarzem na temat tego swędzenia? Bo mnie się zdaje że nie powinno tak być.. :(

Hejka \
Ja wróciłam z pacy i wiecie co? Od razu na neta i zaglądam co u was:-) To chyba jakieś uzależnienie, lepsze niż psiapsiółka:-D

Też czytałam i słyszałam na forach że swędzące piersi to norma, chociaż nie u każdej.
Soso sałatkę robisz że siekać będziesz?

Izulqa nieźle smakowo mieszasz, mi by to nie przeszło:no:

Ale wieje!!!!!

reklama
Hejka \
Ja wróciłam z pacy i wiecie co? Od razu na neta i zaglądam co u was:-) To chyba jakieś uzależnienie, lepsze niż psiapsiółka:-D

Też czytałam i słyszałam na forach że swędzące piersi to norma, chociaż nie u każdej.
Soso sałatkę robisz że siekać będziesz?

Izulqa nieźle smakowo mieszasz, mi by to nie przeszło:no:

Ale wieje!!!!!

n uzaleznienie ja ledwo ozy otwoze perwwsze co wlaczam kompa :p

Do góry