reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Anulka jesteśmy z tobą, miejmy nadzieję że to ciąża:tak:. Zrób teściora.
Soso mnie tak ostatnio bolały jajniki na zmianę ale niestety to nie była ciąża. Może sobie wkręcamy:wściekła/y:
Izulqa to ja juz nic z tego nie wiem:no:, ty jesteś w ciąży czy nie? Przecież teścik pokazał dwie kreseczki.

reklama
Anulka jesteśmy z tobą, miejmy nadzieję że to ciąża:tak:. Zrób teściora.
Soso mnie tak ostatnio bolały jajniki na zmianę ale niestety to nie była ciąża. Może sobie wkręcamy:wściekła/y:
Izulqa to ja juz nic z tego nie wiem:no:, ty jesteś w ciąży czy nie? Przecież teścik pokazał dwie kreseczki.

No nie zupełnie.. Pisałam Wam że ta druga kreska jest dziwna. Zrobiłam drugi test i był negatywny wynik.. :(

mam wyniki i na pierwszy rzut oka wydają się prawidłowe tylko objętośc poniżej normy:-( a cała reszta chyba wporządku wszystko mieści sie w normie. kamień spadł nam z serca:-) tylko teraz czeka mnie drożnośc jajników a słyszałam że to dośc nie przyjemne badanie:-(
Jeżeli chodzi Ci o drożność jajowodów czyli hsg to rzeczywiście jest to dość nieprzyjemne badanie ale bardzo krótko trwa więc nie masz się czym martwić:tak::tak::tak: niektóre dziewczyny porównują ten ból do bólów menstruacyjnych;-);-)

Jeżeli chodzi Ci o drożność jajowodów czyli hsg to rzeczywiście jest to dość nieprzyjemne badanie ale bardzo krótko trwa więc nie masz się czym martwić:tak::tak::tak: niektóre dziewczyny porównują ten ból do bólów menstruacyjnych;-);-)

a ja narobilam sie plackow zemniaczanych i jak zawsze odechcialo mi sie jesc jak ja nie cerpe ich roic bo sie ldugo smarza teraz wiem czemu ich tak dawno nie roilam ostatni raz w cazy z mala bo mialam na nie taka ochoteee

Izulqa o tej dziwnej kreseczce wiedziałam ale nie doczytałam chyba o drugim negatywnym teście i dlatego moje zdziwienie. W każdym razie również mocno trzymam kciuki.
A ja po owulce ale zalewa mnie bardzo wodnisty śluz, nie wiem za bardzo co to oznacza.

a ja narobilam sie plackow zemniaczanych i jak zawsze odechcialo mi sie jesc jak ja nie cerpe ich roic bo sie ldugo smarza teraz wiem czemu ich tak dawno nie roilam ostatni raz w cazy z mala bo mialam na nie taka ochoteee
soso to moze to dobry objaw tak jak ja na rosolek hehe dobrze ze z niedzieli mialam to w szklance pilam hehe az 2szt:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry! Co tu tak pusto? mnie dziś tragicznie głowa boli.. Wszyscy w pracy, ja sama z małą w domu, tyle mam roboty, że nie wiem od czego zacząć, a przez ten ból po prostu mi się nie chce :( i w ogóle brzuch mnie całą noc bolał, nerki, plecy :( Jejku, może marudze, ale naprawde ból niesamowity :(

http://viggo.pl/ciaza-i-polog/art/czy-jestem-w-ciazy-objawy-ciazy/

Tu są fajnie opisane objawy od którego tyg. występują. ;)

http://viggo.pl/dni-plodne/

A tu fajnie się liczy dni płodne i niepłodne ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry