reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
mi gin kazal brac 7 dni 2 razy dziennie pod język a ona jest tak okropna ze wymiotowac mi się chce.. wiec ją gryze zeby szybciej sie rozpuściła ale to chyba nie szkodzi....

nie zaszkodzi ale jak sie sama rozpuszcza to lepiej sie wchlania:) oj jeszcze nie jest taka zla:D ostatnio mialam wysokie cisnienie i na izbe poszlam to tam dopiero dostalam paskudztwo pod jezyk:D

Dziewczyny wczoraj rozmawiałam z mężem o tym że już drugiego dziecka nie chcemy a ja dzisiaj krece włosy i nagle tak mnie zamdliło...to ja hops do kalendarza i okres powinnam dostać wczoraj. Przytulanko było 8-9dc i raczej byłam pewna że to niepłodny czas a tu taka niespodzianka. Az sie boje myśleć czy to ciąża. Oczywiscie jak tak to sie bede cieszyła ale co tu ukrywac nieplanowana. Co o tym myslicie dziewczyny?

Dziewczyny wczoraj rozmawiałam z mężem o tym że już drugiego dziecka nie chcemy a ja dzisiaj krece włosy i nagle tak mnie zamdliło...to ja hops do kalendarza i okres powinnam dostać wczoraj. Przytulanko było 8-9dc i raczej byłam pewna że to niepłodny czas a tu taka niespodzianka. Az sie boje myśleć czy to ciąża. Oczywiscie jak tak to sie bede cieszyła ale co tu ukrywac nieplanowana. Co o tym myslicie dziewczyny?

zrob test :) roznie moze byc:) alko lada dzien okresu dostaniesz,mi czasami przed nim robi sie tak niedobrze.

Witam dziewczyny!!
Ostatnią @ miałam 8 czerwca (nast 6.06) przytulanko było 20 i 22.
Kręci mi się w głowie,mdli,mam huśtawki nastroju (płaczę z byle powodu),podwyższona temp ok 37,2 , mam uczucie w dole brzucha jakbym miała pełny pęcherz(balonik),no i siusiam duuuużo.
Zrobiłam dzisiaj bete (nic nie wyszło),ale to chyba za wcześnie???

Witam dziewczyny!!
Ostatnią @ miałam 8 czerwca (nast 6.06) przytulanko było 20 i 22.
Kręci mi się w głowie,mdli,mam huśtawki nastroju (płaczę z byle powodu),podwyższona temp ok 37,2 , mam uczucie w dole brzucha jakbym miała pełny pęcherz(balonik),no i siusiam duuuużo.
Zrobiłam dzisiaj bete (nic nie wyszło),ale to chyba za wcześnie???

badania z krwi by wyszly.

reklama
Do góry