reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża ? Jasne kreski

reklama
Może dlatego ze Ciezko mi uwierzyć ze są pozytywne 🫣☺️Wysłałam te zdjęcia koleżance , która powiedziała ze to na 100% nie ciąża bo jej często takie wychodziły a w ciąży nigdy nie była .
dla wiekszej pewnosci mozesz zrobic test z innej firmy, albo isc na bete ( mozna ja zrobic o dowolnej porze dnia)

Poszłabym na betę, moje kreski w dniu spodziewanej miesiaczki były bledsze a ciąża jest :) owulacja mogła się przesunąć po prostu. Ja niby byłam pewna a ciąże mam młodszą niż mówią wyliczenia. Jak dla mnie to ciąża bo te testy wcale nie takie blade

Miałam takie ok. 9 dni po stosunku z którego wyszła ciąża. Z każdym dniem była ciemniejsza. Polecam testy facelle z Rossmana bo są czułe i tanie.

Kolejne 2 zrobione wczoraj ( sobota ) . W poniedziałek lecę na betę ☺️

Załączniki

• B788D010-FEF5-486B-AF49-54A7340276E4.jpeg
    B788D010-FEF5-486B-AF49-54A7340276E4.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 106
  • 2D4D15A6-AC4B-41BA-BD7E-D39DAE84A2C9.jpeg
    2D4D15A6-AC4B-41BA-BD7E-D39DAE84A2C9.jpeg
    587,6 KB · Wyświetleń: 106
reklama
Do góry