reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
Druga kreska nie zabarwiona więc powtórz test z rana. Alboidz na beteWitam dziewczyny . Jestem tu nowa . Dziś tj. 04.10 miałam dostać @ ale jak go nie było tak nie ma . Możecie ocenić ten test?
reklama
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Dziękuję za odpowiedźNiby coś widać, ale test do powtórzenia. Ja miałam mocniejszą kreskę na pre test a w ciąży nie byłam.
Aga1402
Fanka BB :)
Mój wyglądał tak a beta w tym dniu 0.2, na żywo kreska jest wyrazniejsza , do dziś ja widać niestety ciąży nie ma. Powtórz z rana i daj znać. Trzymam kciuki.Dziękuję za odpowiedź
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Oczywiście , dam znać. ! Dziękuję.Mój wyglądał tak a beta w tym dniu 0.2, na żywo kreska jest wyrazniejsza , do dziś ja widać niestety ciąży nie ma. Powtórz z rana i daj znać. Trzymam kciuki.
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Jutro rano będę robić ten akurat był z 2 moczu.. Nie chce sobie robić nadzieji ale może to akurat to . Dziękuję za pomocja widzę leeeeeeekkki cień drugiej kreski. Ja bym zrobiła betę albo 2 test innej firmy
Aga1402
I jaki wynik ?Jutro rano będę robić ten akurat był z 2 moczu.. Nie chce sobie robić nadzieji ale może to akurat to . Dziękuję za pomoc
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Test negatywny . Okresu dalej brak...I jaki wynik ?
reklama
Aga1402
Jak to mówią puki nie ma @ jest nadzieja...Test negatywny . Okresu dalej brak...