reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Poczekam jak sytuacja się rozwinie . Dzięki za wsparcieJak to mówią puki nie ma @ jest nadzieja...
reklama
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Powiem szczerze że znów dziś robiłam pre test. Wyszła mi znowu taka blada kreska . Nie mam jak iść na bete bo dziecko mama chore . Już sama nie wiem co myśleć.. może te testy takie są ...I jak tam? Wyjaśniło się coś?
Paulina1114
Zaciekawiona BB
No widać ją , ale wydaje mi się że jest to co na tamtym.. Okresu dalej nie ma więc już nie wiem co myśleć. Może po prostu jeszcze poczekam i udam sie do lekarza .Spróbuj może zrobić inny test . A ta kreska chociaż mocniejszą od tej ostatniej ?
Paulina1114
Zaciekawiona BB
4 dzień.Mnie się też wydaje że one tak mają te testy.
Długo okres się spóźnia?
Paulina1114
Zaciekawiona BB
Zastanawiam się czy to też nie przez zmianę klimatu mi się ten okres nie opóźnia bo byłam w Holandii. A drugi raz niepokoi mnie też to że miałam plamienia. Raz było to różowe 2 dni przed miesiaczkąi później 2 dni po niej tylko już tak jakby pomieszane z różowym ..Kurczę ja bym chyba mimo wszystko powtórzyła innym testem, bardziej czułym .
reklama
Paulina1114
Zaciekawiona BB
W sensie że brazowe z różowym.Zastanawiam się czy to też nie przez zmianę klimatu mi się ten okres nie opóźnia bo byłam w Holandii. A drugi raz niepokoi mnie też to że miałam plamienia. Raz było to różowe 2 dni przed miesiaczkąi później 2 dni po niej tylko już tak jakby pomieszane z różowym ..