reklama
Rozwiązanie
Tak , biorę luteine . Rano i wieczór.
DziękiSuper. Będzie dobrze [emoji1307]
Anna1478
Zaciekawiona BB
Nie wiem sama teraz o co chodzi ... zamówiłam wizytę na sobotę ... narazie nie zmienię zrobię badania i pójdę w sobotę -mam nadzieje ze nic się nie stanieMasz niedoczynność tarczycy? Nie powinnaś nic zmieniać bo mi zwiększyłi że względu na to że w ciąży wynik powinien wynosić 20-30% maksymalnej wartości czyli 2,35. A miałam 1,7. Moim zdaniem chodzili o to że dalej masz przyjmować co drugi dzień 75 i 100
reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
U mnie średnio @ miała być wczoraj wczoraj raz tylko brązowe plamienie i troszkę dziś cos jej się nie spieszy. Poza tym psychicznie u mnie ciężko, problemy z partnerem.... próbuje mu cos uświadomić a on swoje. On ideał a ja zła....
haha u mnie w domu tak jest nie przegadasz mojego męża ale wczoraj jak dowiedzial sie plec dziecka to juz zapytal czy nie chce dodatkowej poduszkiU mnie średnio @ miała być wczoraj wczoraj raz tylko brązowe plamienie i troszkę dziś cos jej się nie spieszy. Poza tym psychicznie u mnie ciężko, problemy z partnerem.... próbuje mu cos uświadomić a on swoje. On ideał a ja zła....
Anna1478
Zaciekawiona BB
No tak to z facetami jest ...haha u mnie w domu tak jest nie przegadasz mojego męża ale wczoraj jak dowiedzial sie plec dziecka to juz zapytal czy nie chce dodatkowej poduszki
boska.ka
Fanka BB :)
U mnie nuuuda.
W nd przeprowadzilismy się do nowego mieszkania i póki co ani internetu ani tv, a ten co mam w kom to słabo łapie zasięg... Rozwiązałam więcej krzyżówek przez te kilka dni, niż przez całe swoje życie...
W nd przeprowadzilismy się do nowego mieszkania i póki co ani internetu ani tv, a ten co mam w kom to słabo łapie zasięg... Rozwiązałam więcej krzyżówek przez te kilka dni, niż przez całe swoje życie...
Dobry przyrostHej dziewczyny
Robiłam betę
1. 1.10.2019 godz 9:00 =624,00
2.4.10.2019 godz 13:00 = 1720,00
reklama
Paulina1114
Zaciekawiona BB