reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża bliźniacza?

Ale czy Ty dziewczyno widzisz co piszesz? Autorka pytania zastanawia się widać dwa pęcherzyki a Ty z uporem maniaka próbujesz jej wmówić,że dopiero za 3 tygodnie będzie wiadomo.
podziekawala mi za odpowiedź więc o co ci babo chodzi. Tobie odpisała? Nie , to po co szukasz spiny ...

reklama
dobra skończ... nie podoba Ci się moja wypowiedź to trudno , ja się nie zamierzam zagłębiać w twoja ***** burze . Pozdrawiam :)
No nie podoba mi się Twoja odpowiedź i mam prawo to wyrazić. Próbuje tylko też Ciebie nakierować, że to co piszesz jest nieprawdą. Jak na razie to ***** burze próbujesz wywołać Ty.

Dobra szkoda się denerwować. :) autorka nie miała problemu do mojej wypowiedzi i na tym skończyłam dyskusje w tym wątku :)

reklama
Do góry