Witam serdecznie, jestem tu nowa i nie wiem czy był taki temat czy nie ale nie potrafiłam za wiele znaleźć na ten temat więc postanowiłam opisać mój problem. A mianowicie od 3 miesięcy staramy się z mężem o dziecko, od 4 tygodni spóźnia mi się okres ale wszystkie testy dają wynik negatywny. Kiedyś mialam nieregularny okres ale od roku jest regularny i spóźnił się maksymalnie 2 dni. Mąż słusznie zauważył że mam bardzo zmienny nastrój, poza tym bolą mnie piersi w okolicy skutków i zrobiły się bardzo wrażliwe na dotyk, jestem ospała, od kilku dni chce mi się słodkiego.
Nigdy nie miałam takich objawów przed okresem ani w trakcie. Wizytę u gina mam za tydzień ale od tego czekania można zwariować. Czy możliwe że jestem w ciąży pomimo że testy były negatywne? Z góry dziękuję za odpowiedzi
Nigdy nie miałam takich objawów przed okresem ani w trakcie. Wizytę u gina mam za tydzień ale od tego czekania można zwariować. Czy możliwe że jestem w ciąży pomimo że testy były negatywne? Z góry dziękuję za odpowiedzi