MyszkaMiki30
Fanka BB :)
rozumiem wpadkę ale skoro współżyjecie od 8 miesięcy bez zabezpieczenia No to sorry..Nie cieszę, w ogóle. Do końca się łudziłam ze to coś innego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozumiem wpadkę ale skoro współżyjecie od 8 miesięcy bez zabezpieczenia No to sorry..Nie cieszę, w ogóle. Do końca się łudziłam ze to coś innego.
no skoro jest ciąża to chyba w kwietniu jakieś współżycie było.Wiem, mój błąd. Marzec/kwiecień to miesiące kiedy tego współżycia już w ogóle nie było. Mogłam pomyśleć wcześniej. Mąż nie chce dziecka, powiedział ze nie w takiej sytuacji i po porodzie nie będzie chciał mieć z nim żadnych kontaktów.
nikt nie napisał, że to wina kobiety ale wina obojga a jak rozwiążą sytuację to już tylko ich sprawa. Mnie tylko dziwi jak można uprawiać seks bez zabezpieczenia 8 miesięcy i dziwić się, że można tak zajść w ciążęDziewczyny niechciana ciąża to nie jest tylko wina partnerki. Może spotkać absolutnie każdego i naprawdę są inne metody na rozwiązanie takiego dylematu niż konieczność rodzenia i wychowywania dziecka.
Ciąża jest jeszcze bardzo wczesna i można rozwiązać ten problem na różne sposoby
nikt nie napisał, że to wina kobiety ale wina obojga a jak rozwiążą sytuację to już tylko ich sprawa. Mnie tylko dziwi jak można uprawiać seks bez zabezpieczenia 8 miesięcy i dziwić się, że można tak zajść w ciążę
no jasne, że może być niechciana i nikt tego tu nie neguje ale konsekwencje muszą ponieśćNawet jeśli samo zdziwienie jest zaskakujące to dalej ciąża może być niechciana
Ale jakie maja być te konsekwencje?no jasne, że może być niechciana i nikt tego tu nie neguje ale konsekwencje muszą ponieść
niechciane dziecko to konsekwencja seksu bez zabezpieczenia. Jeśli zdecydują się na aborcję to i tak będzie to konsekwencja seksu bez zabezpieczenia jak dla mnie, wy możecie myśleć inaczejAle jakie maja być te konsekwencje?
Jestem jedna osobaniechciane dziecko to konsekwencja seksu bez zabezpieczenia. Jeśli zdecydują się na aborcję to i tak będzie to konsekwencja seksu bez zabezpieczenia jak dla mnie, wy możecie myśleć inaczej