reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy ten test jest pozytywny?

reklama
Plamien nie mam i mam nadzieję że ich nie będzie ,progresteron nie robiłam bo byłam na pogotowiu wtedy co jeszcze plamilam i powiedziały że nie ma sensu bo to mogło być zagnieżdżenie dopiero .
We wtorek byłam u ginekologa bo miałam dziwny świad i myślałam że jakas infekcja sie pojawiła ale n szczęście nie ma żadnej .
Przy badaniu USG mówi że coś jest ale jest mniej niż 1 mm .
We wtorek idę do mojej Pani ginekolog już raczej na 100 % potwierdzenie ciąży po to już będzie ponad 5 tydzień i mam nadzieję że zobaczę tam to co chce zobaczyć :)

Został mi ostatni test ciążowy i musiałam go dziś zrobić i już odrazu wyszła ładna druga kreska nawet bym powiedziała że ciemniejsza od tej pierwszej :)

Załączniki

• IMG_20221110_173342.jpg
    IMG_20221110_173342.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 158
Dziewczyny zrobiłam progesteron dzisiaj właśnie i wyszło 19,96.
Jestem w 6 tygodniu to jest mało czy nie ? Normy w pierwszym trymestrze są od 2,8 - 147,3 według wskaźników na wynikach które dostałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry