Ewuuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnas miec zakres na wyniku ,ale myślę że jest okDziekuje slicznie !! Teraz tylko czwartek dla sprawdzenia czy ladnie rosnie.. rzekomo od dnia pierwszego dnia miesiaczki w zeszlym miesiacu ktora mialam 15 pazdziernika to okolo 4 tydzien czy beta jest ok?
No i jak ?Zrobiłam o 8:20 dzisiaj ten kolejny pink test
Z wiekiem to chyba ślepnę . Mam wrażenie, że na dzisiejszym wcale nie widać, albo jest taki sam cień jak z wczoraj...No i jak ?
Trochę jakby zalany ,ale fakt nie widać, a moze zrob plytkowy ? One mnie jakoś bardziej przekonujaZ wiekiem to chyba ślepnę . Mam wrażenie, że na dzisiejszym wcale nie widać, albo jest taki sam cień jak z wczoraj...
Z wiekiem to chyba ślepnę [emoji23][emoji23]. Mam wrażenie, że na dzisiejszym wcale nie widać, albo jest taki sam cień jak z wczoraj...[emoji848]
Kurczę, coś tam widać ale faktycznie jakby mniej.... ale może tylko na zdjęciu tak to wyglada. Porównaj obaZ wiekiem to chyba ślepnę . Mam wrażenie, że na dzisiejszym wcale nie widać, albo jest taki sam cień jak z wczoraj...
Polecam Ci paskowe z rossmana, one są mega czule i bardzo wiarygodneZ wiekiem to chyba ślepnę . Mam wrażenie, że na dzisiejszym wcale nie widać, albo jest taki sam cień jak z wczoraj...
To pewnie dopiero na weekend.Trochę jakby zalany ,ale fakt nie widać, a moze zrob plytkowy ? One mnie jakoś bardziej przekonuja
Mogę wiedzieć jaka firma? Patrzałam na różne... i nie wiem czy nie było też Clearblue cyfrowych?!Polecam Ci paskowe z rossmana, one są mega czule i bardzo wiarygodne
Te ż ich marki facelle sa paskowe i strumieniowe, wole te strumieniowe.To pewnie dopiero na weekend.
Mogę wiedzieć jaka firma? Patrzałam na różne... i nie wiem czy nie było też Clearblue cyfrowych?!
Od kilku dni zauważyłam, że trochę częściej chodzę do toalety, nic poza tym. Nie wiem czy to może być jeden z wielu objawów. Na betę można pójść o dowolnej godzinie w ciągu dnia? Trzeba być na czczo, nie pić za dużo płynów czy jest to obojętne?Te ż ich marki facelle sa paskowe i strumieniowe, wole te strumieniowe.
Kiedy ciazy nie było byly biale jak śnieg a w ciazy juz dwa dni przed pokazały kreske No i kosztują 7 zl
Możesz pójść o dowolnej porze dnia Nie trzeba być na czczoOd kilku dni zauważyłam, że trochę częściej chodzę do toalety, nic poza tym. Nie wiem czy to może być jeden z wielu objawów. Na betę można pójść o dowolnej godzinie w ciągu dnia? Trzeba być na czczo, nie pić za dużo płynów czy jest to obojętne?