reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest negatywny?

Okres spoznia mi sie juz 5 dni, mam wrazenie ze mam mdlosci co jakis czas, ale 3 testy negatywne i jeden taki jak w zalaczniku? Czy jest on pozytywny?
IMG_6904.PNG
IMG_6905.PNG

reklama
Tydzien temu pierwszy, w zeszły czwartek drugi a dziś 2 (jeden taki jak na zdjęciu a drugi płytkowy wyszedł negatywny)
no to raczej pozytywny 😊 gratuluję 😊 najlepiej zrobić betę, to będzie 100% pewności 😊ja w pierwszej ciąży zrobiłam test rano, był negatywny, wieczorem poszłam do koleżanki na wino. Wróciłam i zobaczyłam ze test pozytywny ale po takim czasie mógł się przecież odbarwić .. Ale okres nie przychodził i po 2 dniach już idealnie pozytywny 🙈

Przyjrzalam sie jeszcze raz plytkowemu pod swiatlem i wydaje sie byc minimalnie widoczna druga kreska ale mogl sie juz odbarwic

Załączniki

• IMG_6908.jpg
    IMG_6908.jpg
    99,1 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Do góry