bleucoco
Fanka BB :)
W takiej sytuacji jest to wg mnie normalna beta w terminie 14 dni po owu.monitoring owulacji...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takiej sytuacji jest to wg mnie normalna beta w terminie 14 dni po owu.monitoring owulacji...
teoretycznie też tak sobie tłumaczę... po prostu widząc górną granice i.moj wynik zrobiło mi się słabo... I wróciły te wspomnienia z poprzedniej ciąży... nie spodziewałam się, że tak.mnie to dojedzie no ja z tych twardych i zadaniowych... a tutaj po prostu siedzę i ryczę mimo, że nawet nie wiem czy mam powód. Paranoja...W takiej sytuacji jest to wg mnie normalna beta w terminie 14 dni po owu.
Moim zdaniem to jest normalny wynik. Jak na razie nie masz się czym przejmować. Sprawdź betę po 48 h.monitoring owulacji...
taki jest plan, kolejna beta wcstode i piątek... oby przyrosty były prawidłowe... ale ten czas oczekiwania to jakiś horror.Moim zdaniem to jest normalny wynik. Jak na razie nie masz się czym przejmować. Sprawdź betę po 48 h.
Ja dzień przed miesiączką miałam 80.46... jeśli już zbadała betę to najważniejszy jest przyrost... czyli zbadaj drugą po 48 h lub 72. Głowa do góry.Cześć, jestem.po poronieniu pierwszej ciąży dokładnie rok temu, w sobotę wyszedł mi pozytywny test(miesiączka byla 22.10, a owulacja 6.11), jutro spodziewana miesiączka, a dziś dostałam wynik bety i jestem załamana... wynosi tylko 127 gdzie wg miesiączki to początek 5 tygodnia... chce mi się płakać bo pewnie czeka mnie znowu ten dramat...
tak po 48h kolejne badanie, a jak dalej rozwinęła się Twoja ciąża - jeśli chcesz powiedzieć oczywiście...Ja dzień przed miesiączką miałam 80.46... jeśli już zbadała betę to najważniejszy jest przyrost... czyli zbadaj drugą po 48 h lub 72. Głowa do góry.
edit:
sprawdź raz przyrost(48 lub 72) jeśli będzie dobry to już spokojnie czekaj na pierwszą wizytę .. No chyba, że wydarzy się coś niepokojącego (musisz myśleć pozytywnie, że ta ciąża skończy się dobrze)
Córcia ma roczek . Wszystko było dobrze jak w każdej poprzedniej ciąży.tak po 48h kolejne badanie, a jak dalej rozwinęła się Twoja ciąża - jeśli chcesz powiedzieć oczywiście...
staram się naprawdę, raz że nie chce się stresować, dwa że przez ten rok zrobilm tak wiele, poświęciłam tak wiele i zadbałam o tak wiele... by ta kolejna ciąża mogła się udac...że już nie wiem co mogłabym zrobić więcej i lepiej.Ja w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki miałam betę 91. Myślę, że nie masz powodu do niepokoju z tym wynikiem. Staraj się być dobrej myśli
te Wasze historie mnie uspokajają... to faktycznie nie był wysoki wynik, a tu proszę...Córcia ma roczek . Wszystko było dobrze jak w każdej poprzedniej ciąży.
(We wcześniejszych ciążach nigdy nie badałam, bo kilka lat temu aż tak się tego nie praktykowało). Teraz zrobiłam, bo robiłam kilka 4 dni przed @, bo czułam się inaczej niż zwykle i musiałam wiedzieć(wtedy beta miała 20,46). No i zrobiłam drugą po 72 h