reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy szczepicie sie w ciazy na grype?

Loli05

Fanka BB :)
Witam
Czy przyszle mamy maja zamiar sie szczepic na grype bedac w ciazy?a moze ktores juz sie zaszczepily jak byly w poprzedniej ciazy?interesuja mnie za i przeciw bo sama probuje podjac decyzje.pozdrawiam

reklama
Tak, można zachorować jeśli organizm nie zdąży wytworzyć przeciwciał , lub wytworzy ich za mało- ale przechodzi się grypę lagodniej. Można też jak zawsze złapać innego wirusa i chorować ciężko.
Nie pisałam o działaniach niepożądanych, i nie będę tu na forum wchodzić w dyskusję w tym temacie.

Autorko, moim zdaniem szczepicć warto, a na krztusiec nawet trzeba - tu gdzie mieszkam w zeszłym roku była epidemia krztusca, i malenkie 1,2 tyg noworodki umierały.
Odsyłam do tej grupy w/w.
Ciesz się ciąża i szczęśliwego rozwiązania 😊💙
Nie będziesz się wydawać w dyskusje, a jednak się wdajesz. Tylko nie odpowiadasz na niewygodne kwestie. Dziwne, że ludzie, którzy nigdy nie chorowali na grypę, raz się zaszczepili i umierali. No tak, zbieg okoliczności.

reklama
Nie będziesz się wydawać w dyskusje, a jednak się wdajesz. Tylko nie odpowiadasz na niewygodne kwestie. Dziwne, że ludzie, którzy nigdy nie chorowali na grypę, raz się zaszczepili i umierali. No tak, zbieg okoliczności.
Nie będę się wdawać w dyskusję n/t nop-ów, bo nie jestem fachowcem. Odpowiedzi na pytania, które mnie nurtowały otrzymałam z wiarygodnych źródeł i to mi wystarczy. Każdy ma prawo do własnej decyzji- ja wyraziłam swoje zdanie.
Dobrego dnia! 😊

Do góry