Moja coreczka jest z tego samego roku co twoja Olivka. Weroniczka urodzila sie 4 stycznia 2005r. Mimo, ze rocznik ten sam to dziewczynki dzieli 11 miesiecy. Duza jest to roznica u dzieci w tym wieku jesli chodzi o rozwoj.
reklama
Witam
Jestem studentką III roku Pedagogiki Wczesnej edukacji z kształceniem integracyjnym. Byłabym bardzo wdzięczna, jeżeli poświęciłyby Panie chwilę swojego czasu, by pomóc mi przy badaniach do pracy licencjackiej poprzez wypełnienie anonimowej ankiety. Dotyczy ona tego, czym rodzice kierują się kupując zabawkę dla swojej pociechy Z góry bardzo dziękuje. Karolina
Czym kierują się rodzice przy wyborze zabawki - www.ankietka.pl
Jestem studentką III roku Pedagogiki Wczesnej edukacji z kształceniem integracyjnym. Byłabym bardzo wdzięczna, jeżeli poświęciłyby Panie chwilę swojego czasu, by pomóc mi przy badaniach do pracy licencjackiej poprzez wypełnienie anonimowej ankiety. Dotyczy ona tego, czym rodzice kierują się kupując zabawkę dla swojej pociechy Z góry bardzo dziękuje. Karolina
Czym kierują się rodzice przy wyborze zabawki - www.ankietka.pl
dobraczarownica
niecierpliwa chyba
Witam wszystkie Mamy, puka nieśmiało mama Tadzika 4,5 roku, rodzeństwo w drodze
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zapraszam wszystkie mamy na wątek że tak powiem 'główny' ,czyli codzienne ploteczki mamusiek,nie koniecznie tylko o naszych brzdącach https://www.babyboom.pl/forum/4-lat...czego-tak-jest-30141/index66.html#post5233563
frotka 74
Fanka BB :)
Jestem mamą czteroletniego synka i dwumiesięcznej córci Do zobaczenia w wątku głównym
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Witam mam na imię Wiola ,jestem mam Oskara .Będzie miał 4 latka w lipcu
oraz 12 letniej Ady o 11 letniego Kamila
oraz 12 letniej Ady o 11 letniego Kamila
Hey! Ja mam tylko jedna corcie..Monike, ma 4 latka... Ma przyjaciol w przedszkolu i na podworzu..W przedszkolu to co prawda zdarzaja sie klotnie najczesciej za zabawki.. he he .. Ale w domu to mam jeszcze wiekszy problem...Moja corcia zauwazyla u stryjecznych siostr i u mnie telefon komorkowy...Teraz calymi dniami mi treli abym go jej kupila...ale dla 4 latka komorka to jest naprawde przesada!!! Niewiem jak jej to wytlumaczyc... Pomozcie plz..
reklama