reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
Ja jestem z dalszych okolic
Po pierwsze szykuję się, żeby zrobić spotkanie bliżej czerwca dla BB mamuś z Warszawy i okolic, co wy na to? A po drugie, o czym @CzarnaMadzia chyba wiesz, a może nie szukam do BB filmików mam, które chciałyby opowiedzieć o macierzyństwie. Mogłabym poprosić znajome , ale zalezy mi, żeby to były nasze dziewczyny
CzarnaMadzia
Moderatorka
O kurcze blade to poważne planyPo pierwsze szykuję się, żeby zrobić spotkanie bliżej czerwca dla BB mamuś z Warszawy i okolic, co wy na to? A po drugie, o czym @CzarnaMadzia chyba wiesz, a może nie szukam do BB filmików mam, które chciałyby opowiedzieć o macierzyństwie. Mogłabym poprosić znajome , ale zalezy mi, żeby to były nasze dziewczyny
Chyba będę musiała się zastanowić
@CzarnaMadzia Mówisz o spotkaniu, czy filmikach? Do filmików wszystkie dziewczyny będziemy robić na bóstwo, nawet jak już są piękne I gdzie ty mi wypadłaś z moderatorskiego, hę?
CzarnaMadzia
Moderatorka
Osz kurde wiedzialam ze o czymś zapomniałam@CzarnaMadzia Mówisz o spotkaniu, czy filmikach? Do filmików wszystkie dziewczyny będziemy robić na bóstwo, nawet jak już są piękne I gdzie ty mi wypadłaś z moderatorskiego, hę?
Zapomniałam napisać na watku
A o obu projektach tylko w kwietniu i maju czekają mnie z synkiem i mężem same wyjazdy na szkolenia
@CzarnaMadzia no to czerwiec blokuj na spotkanie mamuśkowe. A z czego się szkolicie?
reklama
CzarnaMadzia
Moderatorka
To mąż szkoli i mnie zabiera ze sobą z racji mojej ciąży@CzarnaMadzia no to czerwiec blokuj na spotkanie mamuśkowe. A z czego się szkolicie?
Nie chce nas na pastwę losu z synkiem zostawić
Tym bardziej ze poprzednia ciążę miała problematyczna