reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dobra, w sypialni okno gotowe, u młodych firanka zdjęta i wszystkie się piorą. Wysuszę włosy i śmigamy po Jula, bo ta kumpela co przychodziła to zrezygnowała i trzeba ROKiego i żuczka zabierać ze sobą, potem Olek ma próbę spowiedzi w Kościele i szybko na trening ( nie wspomnę o tradycyjnie 40 krokietach zamówionych:confused2:).
Justynko, będziemy tylko my i chrzestni z partnerami i rodzice chrzestnego więc specjalnie dużo nie muszę gotować, tradycyjnie rosołek, pałki z kurczaka i ziemniaczki, 1 sałatka i naleśniki z nutellą i lodami. Fajnie że spacerek w doborowym towarzystwie udany;-):tak:.

reklama
Witam :-):-)
Dzisiaj z rana nie dałam rady zajrzeć bo musiałam Maję do przedszkola podwieźć :tak::tak:
Justyna kiedy do mnie wpadniesz, masz niedaleko ;-):tak::tak::-D:-D nie było dzisiaj tak źle :tak::tak:
Marta no no weekend będzie uroczysty :tak::tak: musisz sobie kogoś nowego znaleźć bo ciężko tak chłopaków ze sobą ciągnąć :tak::tak:
Patlysia oj to trochę do ogarnięcia masz z owocami :tak::tak: ja to nie lubię takich prac :no::no::no: co moja teściowa ma mi za złe :-p:-p
Prasowania mnie czeka a tak mi się nie chce, w ogóle na nic nie mam czasu i oczywiście z jutrzejszego wolnego nici :crazy::crazy: ponoć mam mieć w piątek ale jakoś marnie w to wierzę :crazy::crazy:

Witam. Niestety mamy kolejny antybiotyk:no: na 3 dni może doleczy Radka do końca...doła złapałam :-(, chyba przez to, że ładna pogoda, a ja z dziećmi kisimy się w domu...jeszcze przeprowadzka w sobotę :shocked2:... z jednej strony się cieszę, a z drugiej czy Krystek się szybko przyzwyczai bo rozmawiam z nim na temat przeprowadzki to on mówi, że tutaj chce mieszkać. Wiem, że za bardzo się przejmuje bo chłopaki będą mieć więcej ciekawych miejsc w Nałęczowie od osiedla felin.:-p Dzisiaj jak Radek spał, a Krystek grał na kompie spakowałam trochę rzeczy, musiałam torchę się pomęczyć,żeby zamek zapiąć w torbie:-p.
anaconda27;To mówisz, że przy lodach robisz;-), dajesz jakieś zniżki na nie:-p:-D
Justyna, Normatywna:
Fajnie, że razem sobie spacerujecie:tak:

Witajcie. Dzien za dniem leci, w pracy intensywnie, ale jeszcze jutro zebranie z rodzicami i bedzie troszke lżej. Wlasnie przed chwilą usmiadomilam sobie,że to juz za tydzień majówka... coś mi dni uciekły:eek:
Maks zaczął narzekać na gardło, ale po lizaku na gardło nic już nie wspomina, więc mam nadzieje że nic więcej się nie pojawi. Po za tym pani w przedszkolu pochaliła mi Maksia za talent plastyczny, byli na jakichś zajęciach plastycznych i panie powiedziały że ma zaloty artystyczne... choroba - trzeba zacząć coś działać - może akurat... hehe....

Motylla to już się wyprwdzacie? Oby chłopcy szybko i bez problemów zaklimatyzowali sie na stałe w Nałęczowie.

Marta zdrówka jeszcze raz, daj znac co powiedział lekarz.

anaconda witaj w świecie pracujących mam i pań domu ;-) dasz rade, bo jak nie Ty to kto? ;-)

Justyna super ze możecie tak z Ewa sobie pospacerować :-)

patlysia i jak prace w ogrodzie?

Ala trzymaj się dzielnie, my tu wszystkie wierzymy że wszystko bedzie dobrze :tak:

mandziula a u Was jak warzywniak?

sienio Antuanet super,ze spacerke sie udał:tak:

Witajcie ja tylko na chwilę dać znak, że żyjemy,
ja drugi tydzień prawie do 20 w pracy siedzę, jutro to samo i w piątek, a do tego sobota pracująca, ale już odliczam do majówki i 5 dni wolnego.

sunday, anaconda, mandziula, sienio, justyna
dzieĸuję za życzenia

Moi 3 dżentelmeni:-D śpią, więc jestem na chwilkę:tak:
ROKi się pochorował, oby nie jelitówka, jedziemy na kroplówkę do szpitala:-(.
Zdrówka życzę:tak: Daj znać co z Rokim:tak:

Witajcie. Dzien za dniem leci, w pracy intensywnie, ale jeszcze jutro zebranie z rodzicami i bedzie troszke lżej. Wlasnie przed chwilą usmiadomilam sobie,że to juz za tydzień majówka... coś mi dni uciekły:eek:
Maks zaczął narzekać na gardło, ale po lizaku na gardło nic już nie wspomina, więc mam nadzieje że nic więcej się nie pojawi. Po za tym pani w przedszkolu pochaliła mi Maksia za talent plastyczny, byli na jakichś zajęciach plastycznych i panie powiedziały że ma zaloty artystyczne... choroba - trzeba zacząć coś działać - może akurat... hehe....

Motylla to już się wyprwdzacie? Oby chłopcy szybko i bez problemów zaklimatyzowali sie na stałe w Nałęczowie.
To mały artysta Ci rośnie,super:tak:. Za kilka dni można powiedzieć będziemy już mieszkać w Nałęczowie, szybko ten miesiąc zleciał, nawet nie wiem kiedy:tak:
A gdzie Madzienka :confused:

Witajcie, cały dzień podczytuje Was na telefonie ale nie miałam kiedy odezwać się, dzisiaj znowu prawie cały dzień na dworze+odwożenie i przywożenie Julci i dzień zleciał...dobrze ze miałam mamusiowe pierogi:-) to przynajmniej obiad był:tak::tak:

A gdzie Madzienka :confused:

jestem jestem.....
udanego pakowania...

Witajcie ja tylko na chwilę dać znak, że żyjemy,
ja drugi tydzień prawie do 20 w pracy siedzę, jutro to samo i w piątek, a do tego sobota pracująca, ale już odliczam do majówki i 5 dni wolnego.

w budżetówce:szok:nadgodziny...współczuje...mam tylko nadzieje że jakoś solidnie Cie wynagrodzą
i ja podczepiam się do życzeń rocznicowych:tak::tak:

oczywiście z jutrzejszego wolnego nici :crazy::crazy: ponoć mam mieć w piątek ale jakoś marnie w to wierzę :crazy::crazy:

uuuuuuuu znowu coś Ciebie chcą wykorzystać, nie dawaj się;-)

Justyna super że spacerek udany...wózeczek wyprany???

Sunday oby ból gardła nie powtórzył się

Elizka gdzie jesteś???

Marta co u Was???jak bąbel??

spokojnych nocek...

reklama
Witajcie

motylla nie martw sie Krystek pewnie nie rozumie co to przeprwadzka, ale dzieci baardzo szybko sie aklimatyzują, wiec nie martw sie bedzie ok:tak:
anaconda ojoj to niefajnie, ze ten wolny dzień tak Ci obiecują i nic z tego, am nadzieję, ze to za Twoim przyzwolneniem a nie tak odgórnie:sorry: masz juz jakieś fanty z nowej pacy?:-p
marta zdrówka dla Rokiego, jak on sie ma?
maltanka ojej to duzo spędzasz czasu w pracy, oby ktoś zauważył Twoje poświecenie:tak:
madzieńka pogoda boska, nic dziewnego, ze całe dnie spacerujesz pewnie sie trochę opaliłaś:tak:
sunday miło usłyszeć, ze dziecko ma talent pewnie po tacie, pamietam jak pokazywałaś, kiedys Kubusia Puchatka:tak:

Młego dnia dziewczyny:-)

Do góry