reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Witajcie, my już w domku po gościnach. Najedzeni, a nawet przejedzeni..... jeszcze @ dostałam i czuje jakbym balon połknęła.:eek:

Justynka keks ok,dzieki.
Super wieści o siostrzeńcu:-)

aneta jaka piękna choinka, i pewnie pieknie pachnie :-)

Ala zdrówka dla Martynki!

elza super ze Czarek zadowolony:-) U nas też wielka radość, Maks wzbigacił sie o klocki i spidermany :-)

Jak mijają Wam święta...?

Wesołych i Radosnych świąt życzę:tak:
Witam. Wczoraj nie miała jak zajrzeć. 23 grudnia moi mali pomocnicy pomagali mi wyrabianiu na stolnicy ciasta na kruche do sernika, jeden i drugi chciał robić ślady swoimi paluszkami:-D w cieście a wczoraj to degustowali sałatki, a raczej składniki które kroiłam i więcej zjedli niż do miseczki wkładałam:-D. Wczoraj pojechaliśmy na wigilie do teściów Krystek dostał kurtkę od babci i auto od dziadka, a Radek od babci nic nie dostał, a od dziadka małe samochodziki.:eek: Ja prezenty zostawiłam w domu jak W. zabrał do samochodu Krystka jak mieliśmy jechać na wigilie, Radek był ze mną ale jeszcze nie jest czający.:-p I jak wracaliśmy to mówię Krystkowi ,że może Mikołaj był u nas i zostawił prezenty i wcale się nie ociągał z pójściem do mieszkania z prezentu się ucieszył i szukał Mikołaja :-D ale mu powiedziałam że już pojechał bo miał inne prezenty do rozdania. A dziś u mnie byli goście mój tata z braćmi i Alicja też była, P został z dziewczynkami.
Alicja: Krystek się pytał gdzie moja ciocia jak wyszłaś:tak: i zdrówka dla dziewczynek:tak:

Co znaczy dla Krystianka dzielenie się z Radkiem : Radek ma w kubeczku picie i Krystek też ma w swoim ale odkłada swój i mówi chce się podzielić z Radkiem i bierze od Radka kubek i mu wypija i oddaje pusty.:-D

Hejka ... u nas też Święta do dupy... w wigilię mnie rozłożyła gorączka wiec cały dzień w łóżku przeleżałam wczoraj siedzieliśmy w domu ... wszyscy kaszlący a dziś w nocy Natalka dostała wysokiej gorączki i tak próbujemy ja zbić jutro lecę do lekarza z Natalką :-:)szok: nosz przeklęte wirusiska ....

Chorowitkom zdrówka a CAŁEJ reszcie Wesołych Świąt i super spedzonego czasu z rodzinką :laugh2:

motylla ja tez mówie Asie ze trzeba sie dzielic :-D

normatywna zdrowka dla Julki
sunday teraz rapaholin, wspolczuje @
a my dzis wyruszamy z powrotem do lublina, tez sie napchałam na maxa wczoraj az brzuch mnie bolał ale to gazy....;-)
kupilamw wigilie karpie
a 2 szt myslalam ze wszyscy beda jesc ale ja tylko z mezem i ze szwagrem wiec wczoraj karpia wymeczylismy na wieczor,chyba nigdy sie go tak nie ojadlam a byl na 2 sposoby zrobiony ja tradycyjnie a szwagier w wrzywach, ale super byl i jeden i drugi
ale za duzo tego jedzenia salatki, wedlina ciasto malchoduzo siedzenia
chybatrzeba na zumbe sie po swietach zapisac zeby to zrzucic:-D co Wy na to?
my juz popakowani po obiedzie wyruszamy fajnie ze juz po... tylko ta droga 300 km przed nami:-( dobrze ze mam urlop t o pracy nie musze myslec idedopiero po Nowym roku smiejemy sie ze za rok samolotem do pyrzowic przylecimy tylko czy bedzie takie polaczenie, raczej nie...:-D
zycze udanego 2 dnia swiat

U nas chorobowo ciąg dalszy niestety i konieczna była wizyta na Biernackiego:crazy:
Amanda ma zapalenie krtani i dostała antybiotyk (i całe mnóstwo innych specyfików) a Martyna nie lepiej bo wymioty się niby skończyły... gorączka maks 38 teraz podskakuje ale cały czas zmagamy się z biegunką i bólem brzuszka także tez ładną listę leków dostała (Biseptol, Espumisan, Dicoflor, Nifuroksazyd) i w dodatku od lekarza reprymendę dostaliśmy że z nią dopiero dziś się pokazaliśmy:zawstydzona/y:ehhh
P. pojechał do apteki to prawie stówę zostawił:crazy:

Wczoraj za to miałam dużo milszy dzień bo pojechałam do Pauliny zostawiając tych zdechlaczków z tatusiem:-p a co tam :rofl2:

Ewa łącze sie w bólu:sorry: zdrówka dla Was posyłam:sorry:

reklama
Do góry