reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, ale pustki... Odpoczywacie po świętach????

Napisze Wam co znalazłam, genialnie opisuje mojego syna.

Syn jest chyba naszpikowany elektroniką jak japoński samochód. Najwyraźniej posiada:
- czujnik w tyłku reagujący na odkładanie na płasko,
- czujnik ruchu wykrywający, że osoba nosząca na rękach przysiadła na fotelu, zamiast posuwać się po domu krokiem polonezowym,
- bezprzewodowe połączenie z czajnikiem – budzi się zawsze, gdy robię sobie herbatę i własnie zamierzam wciąć pierwszy łyk,
- GPS – przesypia większość spaceru, ale budzi się bezbłędnie właśnie wtedy, gdy kieruję się w stronę domostwa,
- automatyczne przełączanie się na tryb “dziecko jak z reklamy” w obecności gości.

reklama
Witam
Elza mam nadzieje ze twoj rodzynek dotarl i nie wstawalas na marne choc chyba lepiej byloby wrocic do domu

My wybralismy sie na zakupy ale ludzi tyle ze sie odechciewa...

paltysia :-D
a u mnie sahara w lodowce co zrobilam to zabra1łam ze soba i zurrek gotowalam
Maciek placzliwy tylko na rekach i zaczynam dzis remont łazienki juz brodzik zdemontowany jutro jedziemy po wanne i płytki
drowkla choriwitkom zycze

Marta nie podawałam :no: bo lekarz powiedział żeby nie dawać jej żadnych owoców (a jagody chyba są owocami:confused2:) a ten Diarhell na receptę?:sorry:
Gon1a oby remont szedł zgodnie z planem:tak:
Patlysia niezły opis:-)

sienio przyszedł po 8 i był do 13.45 i byłoby fajnie...bo bym po 14 była w domu...gdyby nie moja jakże "ukochana" dyr która przywiozła swoje córeczki....coby się nam nie nudziło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie. My dzisiaj w domku, ja tylko wybrałam sie do Biedronki. Wpadli do nas chłopaki mojego brata, Maks był w niebo-wzięty. Miał kompanów do zabawy więc i ja mogłam zrobić swobodnie obiad. U nas dzisiaj pomidorówka i domowa pizza. Teraz oglądamy TV. Rozleniwie się przez to wolne- jak ja wrócę do pracy... no ale jeszcze kilka dni więc trzeba sie cieszyć tym co jest:tak:

Zdróweczka dla WAS!!!!

sienio a gdzie byłaś na zakupach?

elza no co Ty gadasz?to do ktorej siedzialas w pracy?A jutro tez pracujesz? A ten rodzynek to ten nasz wspolny znajomy?

Ostatnia edycja:
a co tu takie pustki???
my dzisiaj ogarnęliśmy chałupkę, na dwór nie wybieraliśmy się bo jakoś boję się tej pogody
jutro zamierzam odwiedzić stare miejsce pracy
i czas pomyśleć nad menu na Sylwestra:tak:

U mnie takie Święta były, że wogóle ich nie czułam, nie dość że chorobowo, to jeszcze wiadomo co... Wigilia taka, że szkoda gadać. To, że Ł tu jest nie oznacza, że jest ok:baffled:

trzymam kciuki żeby wszystko się poukładało

Wszystkim chorującym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

i jak pranie u mnie też dzisiaj dzień prania

Rozleniwie się przez to wolne- jak ja wrócę do pracy... no ale jeszcze kilka dni więc trzeba sie cieszyć tym co jest:tak:

:-Dja też, ale jeszcze nie myślę o tym jeszcze parę dni zostało wolnego:tak: ps ja to jestem za tym żeby faceci zarabiali więcej i zakaz zatrudniania kobiet powyżej 5-6 h dziennie:-D:-p

reklama
Do góry