witamja po weekendzie mega zmęczona
w pt porzadki w sobote u Asi jaesłka porZadki, zakupy a na koniec kolezanka roku sie zapowiedziałam a ze chcialam posprzatac na zicher wiec czasu było mało, w sobote faktycznie ludzi masa w sklepach chcialam tylko pare rzeczxy kupic na urodziny pojechałam do leclerca i godz. poprostu masakra tu mało czau tu do 16 odliczam juz minuty a w domu bajzer dobrze ze maz przyjechal po 15 z pracy wiec ogarnelam wszystko pomylam okna na klatce zawiesilam firanki i kolezanka oprzyjechala jak było juz całkiem całkiem tylko w kuchni sterta garow od rana ktora Pawel wieczorem zlikwidowal, nei wiem ja zawsze cos sobie ubzduram a z 2 dzieci to nie bardzo jest jak czasami po tyłku sie podrapac bo chcialam na urodziny Asi posprzatac juz na zicher i okna i pajaki z katow itd juz pod swieta,
a w niedzile koleznki był i tort i kupa radosci krzyku i rejwachu, tak dziewczyny ganiały koty ze ledwo z zyciem uszły
ale fajnie ze juz po:-) tylko myslalam ze jak juz beda sie bawic to ja na spokojnie kawe wypije i w koncu usiade i odpoczne, ale nie było mi dane cvo chwila cos, to MAcius pchal sie do nich i kubek zwalil z piciem, klocki im popsul i trudno było go ujarzmic az w koncu poszedl do dziadka na dol i tak go uspili a ja zamiast siasc i odpoczac to salatke robilam, potem szykowalam na stol bo wieczorem rodzice i chrzestna Asi z rodzina wolna byłam o 22 i to nie całkiem bo wynysliłam w poludnie pieczenie chleba rosl w dzien a potem do 23.30 pilnowalam piekarnika
masakra, mowie dzis do meza "ide do pracy to w koncu odpocznę"
i kawe spokojnie wypije
sunday kiedy to to wszystko upiełas? szliczne
eliza super bombka
ja nakupilam i zrobilam tylko 1 nie mam kiedy:-( moze w tym tyg cos wygospodaruje
justyna brawo dla Michała
mirosia przykro mi, trzymaj sie kochana, z czasem wszystko sie ułoży najgorsze w tym wszystkim jest to ze swieta za pasem ... i szkoda dzieciaczków, i tez mam nadzieje ze to nie zaden babsztyl sie za tym kryje tylko jemu cos odbiło, zyczę zeby sie Wam to wszystko jeszcze poukładało
mandziula Miki juz na swoim?? :-) fajnie macie teraz wiecej miejsca, jak sie czujesz??
obiecałam swoje wypociny pokazac obiecuje ze w krótce wrzuce