reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Elza wow, no to super, że dostałyście taką pochwałę:tak:

Justynka jak uda mi się w ogóle wygospodarować czas na zakupy to może pójdę:tak: a na basen zakładacie pampersy specjalne czy po prostu w majteczkach?

Anaconda a może spróbuj zadzwonić i przełożyć to ich przyjście, szkoda basenu:sorry2:

reklama
Dobry wieczór... w końcu usiadłam,ale jestem mega padnięta... praktycznie nie spałam w nocy więc i teraz ledwo co patrzę na oczy. Maks kaszle strasznie, ale byliśmy u lekarza i osłuchowo czysto i gardło ok więc to przez katar. :baffled:No ale nocka nie przespana.:-(

MartaMEGA MEGA GRATULACJE!!!!

misia Madzienka ślicznosci te Wasze dzieła!Gdzie zaopatrujecie się z materiały?

Ala super,że Amandzia spisała się na przedstawieniu:tak:

marz zdróweczka!

Justyna i jak sprawdzony gaz?

anaconda konia?hehe... ale numer!!!

Eliza super masz wieści z pracy?A jak w ogole troszke się uspokoiło?

Iwonka udanego dnia w Wawce!

Cześć

Przepraszam że znowu Was zaniedbalam ale się nazbierało spraw i tylko czasem wpadłam zeby pocztać. Ja dzis byłam na angielskim bo miałam w planach zacząć się uczyć, ale specjalnie nie spodobała mi się lekacja poszukam chyba czegoś innego. W pracy dzieje się znowu dużo a od jutra mam 10 dni na poprawki do projektu wiec przede mną dużo. Gabrysia dalej lekko zakatarzona.

nie posiedze dzisiaj dłuzej na BB bo muszę jeszcze nad paznokciami popracwać. a jutro rano ciężko będzie:-D

Dziś zaglądam bo dzieci śpią, a materiałów do bombki brak:-DNatalka szczęśliwa,bo dziś z plasteliny lepiłyśmy:tak:no i do końca tygodnia zostaje w domu,bo umówiłam Stasia na zaległe szczepienie na wtorek i musi być w końcu zdrowy!!!!!!!!:tak:
misia ładna ta Twoja bombka, a ja mam styropianowe bomby takie wielgachne maz mi w zeszłym roku kupil i trzena je zrobic nie wiem po co takie okazala ale.... kupil je dzien przed wigilia i zostyały na ten rok bo juz nie mialam czasu i nie mialam z czego ich zrobic
upinaj i chwal się:tak:
Krótki opis wczorajszego dzionka ;-)
Na godz. 8.00 razem z Martynią zaprowadziłyśmy Amandę do przedszkola nie była ubranka na galowo gdyż pani powiedziała że będą się przebierać przed samym występem:tak:
Po 10.00 wybrałam się z Ewą i Justynką na spacerek:cool2: dziękuję Wam za towarzystwo stęskniłam się za takimi wspólnymi spacerkami:tak::tak:
chyba gdzieś tak po 12.00 dotarłam do domku i akurat goście przybyli czyli Paulina z chłopakami:-D Martynka niestety z chłopcami się nie pobawiła bo ledwo weszła do domu zaczęła wołać "kotki dwa" co oznacza ze chce spać..dałam jej owieczkę i smoka i w mgnieniu oka usnęła:tak: a my z Paulinką sobie pogawędziłyśmy potem niestety musiałam ją zostawić bo miałam przyjść pomóc się ubrać Amandzi a Paulinka podczas mojej nieobecności przypilnowała malej bo coś mój P. dłużnej z pracy wracał:dry:
Amanda dzielny zuch jak mnie zobaczyła to potem cały czas się uśmiechała i bardzo ładnie powiedziała wierszyk ale niestety nie nagrałam :no: a zdjęcie mam jedno i w dodatku z odwrócona buzią bo lampa w aparacie tak sie długo nagrzewała ze Amandzia odwróciła głowę w kierunku pani :baffled: ogólnie zdjęć mam kilka ale ich jakość beznadziejna:baffled: aparat nie mógł dobrej ostrości złapać także jestem nim bardzo rozczarowana :no:
"Przedstawienie" ogólnie bardzo ładnie przebiegało...dzieci głośno i wyraźnie wierszyki mówiły...tańczyły (min. walca) i grały na instrumentach:tak::tak:
No i najważniejsze pasowanie na przedszkolaka...pani dyrektor "pasowała" a ich pani wręczała dyplomy i upominki a na koniec czekał na nie poczęstunek :tak: Na koniec jeszcze zrobiłam Amandzi pamiątkowo- pożegnalne zdjęcie z jej panią gdyż ma być tylko do piątku i idzie na zwolnienie:dry: Pani dyrektor powiedziała to po czym dodała żeby jakoś dzieci do tego przygotować gdyż dla niektórych z nich może być to trudne:dry:

Po tej uroczystości wybrałam sie z Paulinką i chłopcami na zakupy do eleclerka..miałam nadziję że jakąś zabawkę uda mi się zakupić ale niestety Krystianek nie chciał długo w jednym miejscu stać i w moim przypadku skończyło się na zapoznaniu z asortymentem:sorry2: ale przynajmniej wiem co Krystiankowi na urodzinki lub pod choinkę sprawić :tak::cool2:
super,ża pasowanie tak świetnie się udało:tak:no i oby udało się od kogoś dostać zdjęcia z uroczystości:tak:
Misia WOW to Twoja PIERWSZA BOMBKA?? super ? :-)) ile ją robiłaś ??
coś około 2 godzin z przerwami;-)
Witajcie, ja już w domku, po warsztatach....odwiedziłam też Leclerca...i decyzja zapadła zmieniam kolor choinki w tym roku...a co:-) P jedzie na narty to ja przynajmniej choineczkę sobie inaczej ubiorę - dla każdego coś miłego:-p:tak:
już kupiłam trochę fioletowych dodatków...i cekiny fioletowe i upinam swoje cuda w tym kolorze....

ja zamawiam na allegro a dzisiaj cekinki kupiłam w Bocianie w Leclerku...ale tam tasiemki maja strasznie drogie....
:-DNatalka byłaby zachwycona Twoim fioletem;-)ale fakt faktem robisz cudeńka:tak:do Leclerca mi nie po drodze, pasmanteria droga...zamówiłam na necie na tej stronie co pokazywałaś:tak:bo na allegro nie mam konta:sorry2:

Aluśka nie przeniosłam, drzemał czujnie, teraz zajął się zabawkami:tak:.
Kto dzisiaj z Martynką został?
długo tak podrzemał?
bo moje dzieci to w dzień sypiały/sypiają po 15 minut:wściekła/y:
my już w domku czekamy na kontrolę instalacji gazowych, której nie mam...ale kontrolę muszę zaliczyć:baffled:
nie ma jak polskie absurdy:baffled:

Anaconda nie grzeją teraz w ogóle:sorry2:
:no:

Misia bardzo ładną bombkę zrobiłaś- W OGÓLE nie widać że robiłaś ją pierwszy raz w życiu:tak:
zależy jak się przyjrzeć;-)współczuję pobudki porannej:no:
hejka..dzisiaj trochę miałam zawirowań w pracy...tj. pasowanie na przedszkolaków....i wiecie co...byłam w ciężkim szoku
1. dyr pochwaliła nas za dobry scenariusz pasowania... za przygotowanie dzieci....
2. od córki dyr dostałyśmy bukiet kwiatów....szok bo na dzień nauczyciela nawet słowa a tu proszę....
super!!!gratuluję pochwały:tak:
już po sprawdzaniu, i oczywiście jak co roku zapisali że nie mamy gazu....:shocked2:
co roku chodzi ten sam i tłumaczy się że znowu zapomniał:baffled:

posłuchałam Marzenki i wzięłam się za fiolet....moje wczorajszo-dzisiejsze upinanki
Zobacz załącznik 515097
cudowne!
Dobry wieczór... w końcu usiadłam,ale jestem mega padnięta... praktycznie nie spałam w nocy więc i teraz ledwo co patrzę na oczy. Maks kaszle strasznie, ale byliśmy u lekarza i osłuchowo czysto i gardło ok więc to przez katar. :baffled:No ale nocka nie przespana.:-(
zdrówka dla Maksia i spokojnej nocki:tak:

madzienka czytałam:-(

no i Staś wstał...

Ostatnia edycja:
witam
ja dzis wczesniej w pracy bo o 8 mam nagocjacje a tak na spokojnie kawke wypije, przygotuje papiery
madzienka slicznosi
misia jak nocka usnął Staś szybko??
sunday zdrówka dla Maksia, cos Ci Maksio często choruje
elza widzisz w końcu Was doceniła, moze Twoja dyr.jest taka ze jak nawet cos jest ok i jej sie podoba to nei chwali
no wlasnei ja mam za gruba łydke, ale to da sie obejsc 2 cm krótsze buty i no problem
mi cos wczoraj odbiło i po pracy ok 18 wzielam sie za kluski leniwe, narobiłąm ich sporo, a to przez meza bo mi za duzo kartofli obrał i do 20 miałam zajecie, a jszcze kalafiorową gotowałąm i piekłam boczek, dzis daje na luz:-p
ok uciekam do pracy miłego dnia

Witam z rana :-):-):-)
Jak się patrzy na termometr to niby zimno ale tak ogólnie to nie jest źle :no::no: ale wychodzić z domu to i tak wcale mi się nie chce :no::no::-p:-p całe szczęście że to tylko jeszcze jutro i spokój :-p:-p
Madzienka wiem, że tym razem muszę być na tym przeglądzie instalacji :crazy::crazy: może podrzucę Maję Ance a sama na nich zaczekam w domu coby basenu nie opuszczać :confused2::confused2::confused2: a tego dnia będę już w domu bo tym razem nie jadę do Radomia na "aż tak długo" ;-);-)
Straszna tragedia w tym szpitalu :-:)-(
Gon1a o kurcze ale z Ciebie gospodyni dobra ;-);-):-p:-p
Monika ale ten katar namęczy Maksia :-:)-( a puszczasz go do przedszkola? :confused::confused::confused:
Misia masz rację, przetrzymaj już Natalkę w domu i zaszczep spokojnie Stasia :tak::tak: a wychodzisz już z nimi na spacerki? :confused::confused:
Talia to powodzenia i szybkiego uporania się ze sprawami zawodowymi

Witam

Marta ogromne gratulacje!!! Rafałku witamy:tak:
elza mi sie wydaje, ze to konkurencja tak zadziałała, wiadomo jakbyście przeszły do tamtego przedszkola to myślę, ze dzieciaki poszłyby za Wami. Przynajmniej ja bym przeniosła swoje dziecko skoro i tak tej placówki nie będzie to niech chociaż Panie ma te same. Mam jednak nadzieję, ze to gest wdzięczności bez podtekstu:-p
madzienka ostatnio znajoma mi opowiadała, ze po 48h skurczy cała jej rodzina prosiła lekarza na Krasnickiej, zeby zrobil CC, bo juz nie ma sily, ale on kazał czekać... na szczęście jego dyżur sie skończył i chwile po zmianie miała operację, ale to co przeżyła to jakis koszmar średniowiecza....
anaconda z tą kontrolą gazu to niby obowiązek, ale zawsze jakieś poczucie bezpieczeństwa większe:tak:

To co z sobotą? ja mogłabym ok 17-18

Dzień dobry wstawać śpiochy!!!!!!
Jula już w przedszkolu, ja wcinam śniadanko i niedługo ruszam na spacerek z Beatką...

a później z przedszkolakami do Kids Clubu:tak:

coś około 2 godzin z przerwami;-)

bo na allegro nie mam konta:sorry2:

z bombki na bomkę będzie coraz krócej...a prasowałaś te tasiemki??bo masz super pozaginane:tak:robiłaś 8 czy 10cm???

nie masz konta na allegro:huh:no niemożliwe....

Sunday jak nocka u Was??Maksio mniej kaszlał....Anetka ostatnio pisała o inhalacji z clemastinum i wody przegotowanej na kaszel...może pomogłaby mu:tak:

Mirosia tulaski na problemy i kłótnie...

Fogia widzę że udało się i maź wraca...super!!!!!

Gon1a owocnych negocjacji....

Maltanka a jak Wasze zdróweczko???

miłego dnia

reklama
Do góry