Krótki opis wczorajszego dzionka ;-)
Na godz. 8.00 razem z Martynią zaprowadziłyśmy Amandę do przedszkola nie była ubranka na galowo gdyż pani powiedziała że będą się przebierać przed samym występem
Po 10.00 wybrałam się z Ewą i Justynką na spacerek
dziękuję Wam za towarzystwo stęskniłam się za takimi wspólnymi spacerkami
chyba gdzieś tak po 12.00 dotarłam do domku i akurat goście przybyli czyli Paulina z chłopakami
Martynka niestety z chłopcami się nie pobawiła bo ledwo weszła do domu zaczęła wołać "kotki dwa" co oznacza ze chce spać..dałam jej owieczkę i smoka i w mgnieniu oka usnęła
a my z Paulinką sobie pogawędziłyśmy potem niestety musiałam ją zostawić bo miałam przyjść pomóc się ubrać Amandzi a Paulinka podczas mojej nieobecności przypilnowała malej bo coś mój P. dłużnej z pracy wracał
Amanda dzielny zuch jak mnie zobaczyła to potem cały czas się uśmiechała i bardzo ładnie powiedziała wierszyk ale niestety nie nagrałam
a zdjęcie mam jedno i w dodatku z odwrócona buzią bo lampa w aparacie tak sie długo nagrzewała ze Amandzia odwróciła głowę w kierunku pani
ogólnie zdjęć mam kilka ale ich jakość beznadziejna
aparat nie mógł dobrej ostrości złapać także jestem nim bardzo rozczarowana
"Przedstawienie" ogólnie bardzo ładnie przebiegało...dzieci głośno i wyraźnie wierszyki mówiły...tańczyły (min. walca) i grały na instrumentach
No i najważniejsze pasowanie na przedszkolaka...pani dyrektor "pasowała" a ich pani wręczała dyplomy i upominki a na koniec czekał na nie poczęstunek
Na koniec jeszcze zrobiłam Amandzi pamiątkowo- pożegnalne zdjęcie z jej panią gdyż ma być tylko do piątku i idzie na zwolnienie
Pani dyrektor powiedziała to po czym dodała żeby jakoś dzieci do tego przygotować gdyż dla niektórych z nich może być to trudne
Po tej uroczystości wybrałam sie z Paulinką i chłopcami na zakupy do eleclerka..miałam nadziję że jakąś zabawkę uda mi się zakupić ale niestety Krystianek nie chciał długo w jednym miejscu stać i w moim przypadku skończyło się na zapoznaniu z asortymentem
ale przynajmniej wiem co Krystiankowi na urodzinki lub pod choinkę sprawić