reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie wieczorkiem, coś się troszkę ruszyło na BB;-)

Madziara dobrze, że już jesteś w domku, oszczędzaj się jak możesz, żeby dotrwać tyle ile trzeba:tak:

Misia to super sobie dałaś radę z Dwójeczką

Elza praca Cię wciągnęła, że Cię jeszcze nie ma??:-)

Sunday nie lubię "chemicznych" zakupów, bo tyle pieniędzy na to idzie:baffled:

Maltanka fajnie, długi weekend sobie zrobiłaś. wizyta u gina Cię spłukała?

A tak jeszcze nawiasem mówiąc, mam do Was pytanie: Która z Was szczepiła swoje dzieci na pneumokoki i ile to kosztowało? Chciałam teraz zaszczepić Cypka, ale u mnie w przychodni szczepionka kosztuje 300zł a u koleżanki na Sławinku 170zł:confused: taka duża rozbieżność by była:confused: czy w takim przypadku mogę kupić szczepionkę gdzie indziej albo ewentualnie gdzie indziej zaszczepić? Kurczę, 130zł różnicy to jest dużo...

Iwonka Michał był szczepiony na pneumokoki, ale my mieliśmy szczepionki z sanepidu.

Madziara fajnie że wróciłaś do domku, trzymam kciuki aby te dwa tygodnie były spokojne

Madzienka super ze zakupy udane

Misia oj współczuję zatrucia, to jest strasznie wyczerpujące:no:Oby mąż szybko doszedł do siebie

Eliza hop hop!!!! Co tam u Ciebie?

Witam sie nocna pora....myslalam ze B juz mi nie zasnie godzine go usypialam az M sie mnie nie doczekal i poszedl z babcia spac:confused:dobrze ze przynajmniej onz zasypianiem i spaniem nocnym nie ma problemu bo bym chyba zwariowala:-)

Iwonka ja szczepilam B za 300zł jedna dawke i ta roznica wydaje mi sie ze jest spowodowana tym ze te tansze szczepionki to te ktore maja mniej szczepow bo ja tez mialam wybor czy za 300zl czy za 200zł......
Maltanka no to oby jak najszybciej do 10-tego;-)tak napewno narazie rezygnujemy i idziemy do Klubu.......
Misia oby Stas juz tak ladnie przesypial nocki....lapie rytm...
Madzienka a co tam upolowalas??????
Madziarka Witaj alez Ty sie masz w tej ciazy Hanulka Cie nie oszczedza ale odemnie juz dzis masz MEDAL za taka walke o ten MAŁY CUD;-):-)
Sunday a M juz chodzi do przedszkola???????

Dzisiaj super spedzony dzionek caly dzien praktycznie u siostry na podworeczku dzieciaki dotlenione tylko B niezadowolony bo chcialby lazic po trawie a tam taki maly piesek kt chce sie bawic i skacze na wszystkich...:-)milych i spokojnych nocek zycze...

witam
czytałam cos wczoraj ale nic nei pamietam:-(
no jesien idzie do nas powolutku jeszcze sie nacieszymy latem mam nadzieje, Moja mala zmora poszła wczoraj do przedszkola była przeszczesliwa, tyle spokoju w domu co jej nei ma i babcia ma luzniej bo tylko z Maciusiem została
Justyna miałąs szczescie ze Cie nei było, meza kolezanka z pracy pojechała do domu bo dzieci były na placu zabaw z babcia jak był ten wybuch przestraszone, miała pojechac na godz a była w domu ze 3 bo dzieciaki nie mogły sie uspokoic
sunday pracujesz juz?? słyszeliscvie pewnie o nowym przedszkolu na onyksowej chyba??
madziarka zdrowka i dobrego samopoczucie zycze
marta brak czasu w pracy jak pisze to zawsze ktos czegos chce w tym momencie i jak zaczne posta rano to koncze w południe
ja na wakacje dopiero pod koniec sierpnia buuu juz bym poszła bo pogoda pewnie bedzie jak to w sierpniu tylko mam delemat czy jechac do Kalnicy czy do Krynicy Górskeij i tu i tu ładnie tyle ze w Krynicy nie byłam jeszcze aw KAlnicy owszem i wiem ze lepsze warunki sa w Kalnicy bo bedziemy miec do dyspozycji cały domek
oj rozpisałam sie biore sie do roboty bo mam duzzoooo pracy i w 7 godz musze wsio zrobic moze zajrze pozniej
miłego dzionka

Ostatnia edycja:
Dzień dobry my jeszcze przed śniadankiem....planujemy dzisiejszy dzionek....:-)ale dzisiaj P już wraca:tak:

Antuanet wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!

Iwonka my też szczepiliśmy takimi za prawie 300zł, z tego co wiem te tańsze tak jak napisała Marzenka są przeciw mniejszej liczbie szczepów....
a szczepić musisz w swojej przychodni tam gdzie jest karta szczepień...przynajmniej tak mi mówiły w przychodni....

Marzenka super że dzionek udany, zamknijcie pieska a puść Bartusia;-)

Gon1a udanego dzionka w pracy!super że Asia zadowolona z powrotu do przedszkola...

zmykam szykować śniadanko...miłego dnia

Witam i ja. Ja narazie z kawką, Maks je kanapeczki i ogląda bajkę. Gorący dzień dzisiaj zapowiadają, kurde może coś by z nim zrobić....? tylko co bez auta...:baffled:

misia ale super drinki! takiego to bym wypiła!!!

Iwona my tez szczepiliśmy sie za prawie 300zł. I tak jak pisze Madzienka tam gdzie karta szczepien jest tam się szczepisz.

Justyna wstaliście?

marz super dzionek za Wami!!!
Nie Maks jeszcze nie chodzi do przedszkola,zapisalam go od 20sierpnia,ale przedszkole mam pod blokiem i jak rodzice odbiora dzieci z przedszkola przychodza do nas na plac.:tak:

gon1a miłego dnia w pracy!

Antuanet Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!

Madzienka sprawdzałaś konto? doszlo?

Marta Pw wysłałam,zobacz czy doszło.:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

ja od rana leżakuję - na tyle na ile mogę oczywiście ;-) popijając len - bo od szpitala męczy mnie mega zgaga... panie pielęgniarki mówiły że może mała tam gdzieś na żołądek naciska - i pewnie tak jest bo była główką w dół a teraz przekręciła się na ułożenie poprzeczne :-p

Antuanet najlepszego Kochana - zdrówka miłości i dużo czasu dla siebie!!!! niech dzieciaki przynoszą tylko radość i wielką dumę!! ;-)

Madzieńka planujcie planujcie i przypominam - spokojnie możesz Julę mi podrzucić na chwilkę!!! :tak:

Misia współczuję problemów żołądkowych u męża!!! przeszył już?

Justyna dobrze że nie byliście z Michałkiem w pobliżu podczas wybuchu... aż strach pomyśleć :baffled:

Marz dzięki za medal - ale taki medal należy się każdej matce której zależy na dziecku nie? :-)
Całe szczęście że te przeboje to tylko fałszywe alarmy - ale przez to że crp miałam podwyższone i w tym samym momencie przyplątał się ten wysoki puls małej - to jestem przebadana w szerz i wzdłuż :-D:-D:-D:-D

Gon1a oby Asia jak najdłużej była taska zadowolona z przedszkola ;-) i miłego dnia w pracy!!!

Ja też mam nadzieję jeszcze nacieszyć się latem - tylko takim o normalnych temperaturach - żeby można było spokojnie całymi dniami na dworku siedzieć!!!;-)

Wiecie co - mamy w domu od wczoraj papugę... wróciłam ze szpitala i gotowałam obiad - nagle słyszę Nela z Julem krzyczą z ogrodu - mama papuga mama papuga... wyglądam z zaciekawieniem o co chodzi - patrzę a za Nelą biega papuga i ją gania... :szok: M. ją nakarmił, wsadził w klatkę dla kota i czekamy czy jakiś właściciel się nie znajdzie - bo widać że papuga jest oswojona więc na pewno komuś uciekła.... tylko tyle że mogło to być jakiś czas temu bo była bardzo głodna i spragniona... :-)

Teraz skrzeczy na cały dom... hehe jeszcze mi papugi w domu brakowało ;-) tym bardziej że zrobiliśmy jej zdjęcie i pani w sklepie zoologicznym powiedziała że to nierozłączka... więc pewnie jej dama albo kawaler gdzieś na nią czeka...

reklama
My po szybkim placu zabaw,bo na wstępie jak tylko wyszliśmy to Maks narobił mi wstydu,ze szkoda gadac:wściekła/y: wiec pobylismy na dworze moze ze 40 min i wrocilismy na zupe, ryż mi się gotuje do pomidorówki.

mirosia gdzie planujecie chrzciny???

Madziara hehe może Emilki papuga uciekła?;-)

Do góry