reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Maltanka zaciskam kciuki:tak::tak::tak:

Morfologię robiliśmy 5 kwietnia a 6 M zachorował i pewnie dlatego miał złe wyniki, Teraz kolejne badania w maju i mam nadzieję że już będą bardzo dobre:-)

reklama
Marzenka hehe, ja też domofon mam wyłączony, żeby mi Cypka nie budził:tak: nie wiem czemu. ale zawsze dzwonili pod nasz numer i ci od ulotek i od gazetek i listonosz i ktokolwiek kto potrzebował wejść:baffled: to wyłączyłam:-)

Justynka oby teraz wyniki wyszły Wam już dobre:tak:

Maltanka trzymam kciuki, żeby praca wypaliła;-)

Iwonka, Marz no ja mam zawsze włączony bo listonoszka w każdej chwili może mieć polecony do nas.

Matko ja zamiast pakować się to na necie siedzę:no::no:

A i Michał śpi juz 2,5 godz:yes:

Maltanka kciuki zaciśnięte!!!!

Justyna oby kolejne wyniki były już super!!!! pozbędziecie się choroby to i wyniki się poprawią - zaciskamy kciuki za to!!!!

Madzieńka nie wiem jak z urlopem M. w ten długi weekend... :baffled: obawiam się że może go nie mieć... wiesz jak jest...

coś nieśmiało słonko się przebija.... może faktycznie się rozpogodzi....

witajcie Lubelanki:) Mam do Was pytanko - czy znacie jakies opinie mam i dzieci nt przedszkola nr.28, na ulicy Kruczej?? Bardzo proszę, bo zostalo już malo czasu a szukam miejsca dla dzieciaczkow no i chcialabym żeby było to fajne przedszkole... Pozdrawiam mamuśki

maltanka zycze powodzenia i trzymam kciuki
a gdzie mieszkanko kupiliscie tzn na jakim osiedlu
marz pogoda robi sie ładna wiec chyba na spacerek pojdziesz
moj mały brzdac wczoraj spał ok 4 godz z przerwa jedna pogoda super na spanie
iwonka smutna historia Twojego kolegi
madziarka super ze cukry sie unormowały i lepiej juz sie czujesz

hej kochane

ja po pracy. Lecę zaraz gotować obiad na jutro i piec drożdżówki, a jeszcze chatę muszę ogarnąć. Jutro mam zjazd więc cała sobota będzie spędzona na zajęciach. Dobrze, że pani Michasia uporała się z moim prasowaniem, przynajmniej jedno mam z głowy.

Witam z popołudniową kawką :-):-)
Miałam dzisiaj kilka spraw do załatwienia więc z domu wybyłam z samego rana (jeśli ranem można nazwać godz.10 :-D:-D)
Madziara no właśnie jakoś się ostatnio mijamy z kawką :-D:-D:-D super ze cukry już nie szaleją i obiecuję więcej soczków nie proponować ;-);-) to też cie nieźle z receptą urządzili, jak dla mnie to paranoja co ostatnio wymyślają, jak bym wiedziała to sama bym sobie dopisywała to co chcą :cool::cool:
Maltanka kciuki zaciśnięte :tak::tak: no i wspaniałej zabawy jutro na weselisku :tak::tak:
Marz twoje chłopaki po prostu się kochają :tak::tak::tak: (nie to co moja Maja ;-);-))
Justyna ale miałaś dzisiaj pobudkę, ja bym chyba padła razem z Michasiem :-D:-D:-D:-D:tak::tak: a wy dzisiaj znowu wyjeżdżacie :confused::confused: no i oby majowe wyniki były już dobre :tak::tak:
Mirosia rozleniwiłaś się bo masz na to czas tak jak ja ;-);-) a jak trzeba to się sprężamy i też dobrze funkcjonujemy ;-);-)
Iwonka szkoda że szef nie podarował pokrowca razem z laptopem w środku ;-);-);-):-D:-D ale i tak fajny gest :tak::tak:
Madzienka to teraz trzymamy kciuki za piękną pogodę w weekend majowy bo ja też mam w planach fajnie go spędzić :tak::tak::tak:
Gon1a to dzisiaj fajny wieczór ci się szykuje :tak::tak: udanego piwkowania - może i ja jakieś procenty sobie na wieczór zakupię bo dzwonił mój Jacek, że po pracy jedzie do matki i sama z Mają zostaję :-:)-:)-:)-(

reklama
Witajcie, jak dobrze ze to wekend! Bo dzien w pracy był ok,ale po wyjsciu spotkalam tate jednej dziewczynki (szedl do dyr ze skarga) bo dziecko we wtorek(po chorobie) przyszlo z doslownie zielonymi glutami w pod nosem- nie mogące wydmuchać ich do konca, na dworze ktos jej zdjął czapke a ona(5latka) powiedziala w domu ze była pół godziny bez czapki, no i co moja wina bo dziecko przyszlo "zdrowe" a przeze mnie teraz ma zapalenie ucha! Wiecie tak mi nerwa ruszył,że szok normalnie pokłóciłam się nim, bo co jak co na chore dzieci nie ubrane zawsze zwracam uwage. A ona nalezy do tych ktore czesto nie ma czapki czy rekawiczek. JEJU jak ja bym chciala miec rodzicow takich ja Wy dziewczyny ktore sa świadome swoich dzieci. A taki palant tylko nerwy rusza, ze do tej pory wszystko we mnie chodzi. :-(
No wygadalam sie.... sorry...

talia wierzymy w ciebie dasz rade:-) a Gabi pewnie po "zderzeniu" z grupa ma takie zachowania:tak:

marz super sofa:-)
a ja mam caly czas umowe na zastepstwo.:-(

Madzienka światełko [*]

mandziula trzymam kciuki za naprawe auta :-)

Ala super wiesci od lekarza :-) zdrowka dla Was:-)
Współczuje spraw z pracą.

Madzienka wlasnie dzis piątek 13!!!!! :wściekła/y:
dzięki!!! Pochwale pochwale:-)

anaconda cięzki przypadek z teściówką :baffled:

Iwonka no prosze jaki super szef :-)
a dla kolegi światełko [*]

Madziara super wieści u Was! Oby tak dalej:-)

mirosia super ze uporałaś sie z prasowaniem :-)
No mi to sie marzy taki remont generalny tak zeby na mc wyjechac i wrocic do nowego-starego domu ale niestety kasy na takie reczy brak wiec robimy na raty :blink:

gon1a udanego wypadu :-) ojj jakby i mi sie dzisiaj takie przydało...

Madzienka super ze wekend majowy wolny to będziesz miała duzooo dni wolnych :-)

maltanka zaciskamy zaciskamy!!!

Justyna Michaś superrr budzik:-)

onna z przedszkolem nie pomoge.

Beatka ja dzisiaj tez sama...

Do góry