Witajcie, jak dobrze ze to wekend! Bo dzien w pracy był ok,ale po wyjsciu spotkalam tate jednej dziewczynki (szedl do dyr ze skarga) bo dziecko we wtorek(po chorobie) przyszlo z doslownie zielonymi glutami w pod nosem- nie mogące wydmuchać ich do konca, na dworze ktos jej zdjął czapke a ona(5latka) powiedziala w domu ze była pół godziny bez czapki, no i co moja wina bo dziecko przyszlo "zdrowe" a przeze mnie teraz ma zapalenie ucha! Wiecie tak mi nerwa ruszył,że szok normalnie pokłóciłam się nim, bo co jak co na chore dzieci nie ubrane zawsze zwracam uwage. A ona nalezy do tych ktore czesto nie ma czapki czy rekawiczek. JEJU jak ja bym chciala miec rodzicow takich ja Wy dziewczyny ktore sa świadome swoich dzieci. A taki palant tylko nerwy rusza, ze do tej pory wszystko we mnie chodzi. :-(
No wygadalam sie.... sorry...
talia wierzymy w ciebie dasz rade:-) a Gabi pewnie po "zderzeniu" z grupa ma takie zachowania
marz super sofa:-)
a ja mam caly czas umowe na zastepstwo.:-(
Madzienka światełko [*]
mandziula trzymam kciuki za naprawe auta :-)
Ala super wiesci od lekarza :-) zdrowka dla Was:-)
Współczuje spraw z pracą.
Madzienka wlasnie dzis piątek 13!!!!!
dzięki!!! Pochwale pochwale:-)
anaconda cięzki przypadek z teściówką
Iwonka no prosze jaki super szef :-)
a dla kolegi światełko [*]
Madziara super wieści u Was! Oby tak dalej:-)
mirosia super ze uporałaś sie z prasowaniem :-)
No mi to sie marzy taki remont generalny tak zeby na mc wyjechac i wrocic do nowego-starego domu ale niestety kasy na takie reczy brak wiec robimy na raty
gon1a udanego wypadu :-) ojj jakby i mi sie dzisiaj takie przydało...
Madzienka super ze wekend majowy wolny to będziesz miała duzooo dni wolnych :-)
maltanka zaciskamy zaciskamy!!!
Justyna Michaś superrr budzik:-)
onna z przedszkolem nie pomoge.
Beatka ja dzisiaj tez sama...