reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzieńka Marz kurde ja was zmobilizuje NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! nie ładnie nie ladnie

Karlita sa rzeczy ważne i ważniejsze...:-p:-p;-);-)
jak nocka pospałaś chociaż ze 3 godziny???

Aluska witaj...zdróweczka dla martynki, pokaz nam swoje skarby bo juz tak dawno was nie widziałysmy....jak sytuacja w pracy...co z dalsza umowa??

Mandziula trzymam kciuki żeby P szybko zreperował autko...

Marzenka super kanapa...jak pierwsza nocka przespana na niej??

Sunday trzymam kciuki żeby remont szybko skończył sie i był urealnieniem marzeń....ale pochwal sie jak wstawicie tą ściankę...

Maltanka trzymam kciuki i czekam na tel:tak:

Madziarka jak dzisiaj samopoczucie???ja zachrypłam ale czuje sie o niebo lepiej!!!

co do spotkań to wybieram się i na sobotnie spotkanie w księgarni i do bugi

reklama
Aluska witaj...zdróweczka dla martynki, pokaz nam swoje skarby bo juz tak dawno was nie widziałysmy....jak sytuacja w pracy...co z dalsza umowa??
zdjęcia postaram się wieczorkiem wkleić:cool:
A sytuacja w pracy wygląda tak że na 100% do 30kwietnia pracuję i do tego dnia mamy być w tym lokalu gdyż niestety przetarg zakończył sie na naszę niekorzyść:dry: zwiążku z czym jak nie znajdę innego lokum to chyba na tym się moja praca zakończy:-(
Niby coś szukają więc małe nadzieję na przedłużenie umowy są ale dopiero pod koniec miesiąca sie dowiem na czym stoję:dry: A szukają min. w Łęcznej :szok:

Witam w pechowy piątek :-):-)
Mam nadzieję że pod koniec dnia nie będę musiała w to wierzyć :szok::szok::szok: pogoda faktycznie się popsuła a ja miałam popołudniu z Mają na hulajnogę wyjść :confused::confused: no może coś się polepszy :tak::tak:
Co do teściowej to niestety nie słucha mnie i nie da się jej na siłę nigdzie zawieźć, teraz niby twierdzi że we wtorek wybierze się do tego kardiologa co ostatnio była, żeby jej leki zmienił, no zobaczymy :cool2::cool2:
Talia Marzenka dobrze pisze, Gabrysia jest grzeczna w żłobku to w domu odreagowuje :tak::tak: najważniejsze że chce chodzić :tak::tak::tak: no i życzę żeby cie tak nie zawalali robotą - musisz mieć też czas na odpoczynek ;-);-);-)
Madzienka szkoda że znajoma przegrała walkę z rakiem, światełko za jej duszę [*]
Co do spotkania to poczytam zaraz o tej ksiegarni bo my na weekend tutaj zostajemy więc można by podskoczyć :tak::tak::tak:
Sunday mam nadzieję że tym razem dyrka podpisze z tobą umowę na czas nieokreślony, przecież nie może ci tak co roku przedłużać tylko na rok :confused::confused: a remont przeżyjesz a pomyśl jak potem będziesz miała fajnie :tak::tak::tak:
Elza ty już weekendem majowym żyjesz :-D:-D:-D:szok::szok:
Karlita no niezły termin ci dali na wyrywanie ósemki :szok::szok:
Mandziula oby mąż szybko wrócił z naprawionym autem :tak::tak: a co do jazdy na rowerze to moja Maja też była taka leniwa że pedałować nie chciała :-D:-DAluśka trzymam kciuki żeby ci przedłużyli umowę :tak::tak::tak:
Justyna a jednak męża wykorzystałaś do obioru wyników :-D:-D i bardzo dobrze niech ma za swoje :-p:-p:-p
Marz sofka bardzo ładna :tak::tak: a jak pierwsza nocka na niej? :confused::confused::confused:
Madzienka co do mojej recepty to mam ją wypisaną na 3opakowania i nie ma dawkowania, czyli wystarczy dopisać 1x1 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ponoć kodu kreskowego nie ma, a ja przecież widzę że jest :wściekła/y::wściekła/y:
Wiecie że przy tej biedronce na rogu Obywatelskiej i Solidarności Pracy zrobili płatny parking :szok::szok: za darmo jest tylko 1godz. za okazaniem paragonu biedronkowego na min.20zł a potem 3zł za godz :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Witajcie, ja już od rana w pracy, dzisiaj byłam spoooro przed czasem bo M mnie przywiózł, więc przynajmniej nie musiałam moknąć:tak: Ja nie wiem, to zbieg okoliczności, że taka nędzna pogoda i piątek trzynastego:confused: moją szczęśliwą liczbą jest 13 więc w te pechy nie wierzę;-) Ale mi się dzisiaj rano milusio zrobiło jak Cyprian wstał i tak się we mnie wtulił, jakby mnie z tydzień nie widział:zawstydzona/y: kochany Szkrab:happy2: A i jeszcze muszę się pochwalić, bo dostałam wczoraj od kierownika w prezencie torbę na laptopa:-) wiedział co mi dać, bo akurat nie miałam i zawsze chciałam sobie kupić:-)

Aluśka zdrówka podsyłam dla Martynki...i żeby z pracą pozytywnie się wszystko zakończyło;-) a to nie Ty miałaś pierwszy etap testów do policji:confused::sorry2:(jak strzeliłam gafę to przepraszam:-)) A pracę piszę na temat Instytutu Kosmetycznego Dr Irena Eris...

Madzienka a Ty już w pracy czy dziś wolne?

Karlita jak tam na zumbie, wyskakałaś się?

Anaconda ehh Ty to masz z tą teściową;-) udało Ci się tę receptę poprawić?

Marzenka
fajna ta Wasza kanapa, gdzie kupiliście? droga była:sorry2:? bo też jakaś taka by nam się przydała...

Mandziula no to sobie Kola pojeździł wygodnie na rowerku:-) a gra o tron fajna, więc nie dziwię się że się wciągnęłaś:tak:

Iwonka w pracy w pracy, ale u nasz dzisiaj znowu plaża...
za to afera kreci sie z urlopami...bo wszyscy chca iść na długi weekend majowy...:blink:

Anaconda płatny parking??wow czyli do wypadu jaskiniowego trzeba doliczyc teraz min. 3zł
a z recepta to takich pierdół czepiaja sie...ja czasami ide do innej i realizuja mi....

hello hello

Aluśka witaj :-) zapracowana kobieto!!
super że Martyski kaszel udało się opanować bez lekarza :-)
mam nadzieję ze cos wykombinują i będziesz miała pracę :-)

Iwonka ja się urodziłam 13stego ;-) więc też w pecha nie wierzę ;-)

Madzieńka, mandziula
nocka ok ale rano nie mogłam się zebrać :-D

anaconda oby teściowa zmądrzała!! Przecież to dla jej dobra!!

Madzieńka ja z niedzieli odpadam dzwoniła babcia i niestety musimy zmienić plany :sorry2: w sobotę o ile bedzie ładnie to przyjedziemy na to spotkanie tylko to pora spania Norba więc nie wiem czy wytrzyma :-)

Witajcie,
ja szpital ominęłam wielkim łukiem.... już prawie wcale nie kaszle - antybiotyk jeszcze pobiorę żeby przypadkiem choroba mi nie wróciła - bo wtedy to nawet chwili się nie wymigam przed szpitalem ;-)
Żelazo też biorę i już się do niego zdążyłam przyzwyczaić - najważniejsze że lepiej się czuję i jakoś siły odzyskuję...

No i mam taką ochotkę na kawusię..... takką z samego mleka..... tylko przy kawie i herbacie żelazo się mniej wchłania więc czekam niech to poranne się całe wchłonie i zasiadam do was z kawką... tak dawno nie piłam że aż mi ślinka cieknie (choć wcześniej znowu mnie odrzuciło, chyba przez te choroby)

Cukry się w miarę unormowały, wieczorne tylko troszkę skaczą ale daję radę - więc jestem mega happy :-D

Mirosia cieszę się że się dobrze czujesz po żelazie!!!! i niech szybko pomaga i ciebie na nogi postawi ;-)
A dwójką się nie przejmuj - dasz radę... to samo przychodzi po porodzie - tylko tak jak Karlitka pisze - pamiętaj o starszaku żeby nie czuł się zagrożony i odrzucony, a wszystko się ładnie potoczy!!!!

Karlitka no właśnie- ty coś spałaś??? :-p ta zumba nieźle cię stawia na nogi.... :tak:

Madzieńka cieszę się że czujesz się lepiej... i zapalam światełko za znajomą
[*]
[*]
[*]

Iwonka słodkiego masz synka!!!! fajnie że kierownik taki trafiony prezent podarował... miło z ich strony ;-)
No i super że pisanie pracy idzie ku dobremu ;-):tak:

Justyna współczuję problemów z wynikami - ale może one takie kiepskie wyszły przez Michałka chorobę!!! pisałaś że on nie chce teraz nic jeść - wiec to pewnie od tego!!! nie przejmuj się za wczasu tylko skonsultuj to z lekarzem....

Sunday
zaciskam kciuki za umowę na stałe!!!! może cię zaskoczą tym razem!!!

Maltanka pokaż fotki tego pięknego balkonu co?
Fajnie że możecie cieszyć się nowym gniazdkiem i meblowaniem...

Anaconda a no pogoda się popsuła i ponoć ma być taka do niedzieli :baffled: mam nadzieję że teściowa dostrzyma słowa i pójdzie do lekarza....

pijesz kawusię? :-p ja zaraz będę swoją robiła :-D

Misia poszukam dziś wieczorem - bo jak mi lapik padł to M. mi moje rzeczy odzyskiwał i ma gdzieś na dysku - jak wróci to go pomęczę i jak znajdę to ci podeślę ;-)

Talia dziewczyny mają rację - Gabi może odreagowywać żłobek - tak jest grzeczna i ułożona więc w domu musi pobyć niegrzeczna ;-) ale to minie....
Oby w pracy cię więcej tak nie zawalali...
a duże te projekty masz do napisania???

Aluska zdrówka dla Martini - niech więcej kaszle się nie przypałętują... i też czekam na zdjęcia twoich pociech - pewnie już nieźle urosły!!!!

Macie jakieś wieści jak Emilka z jej chorobą??? odpuszcza jej trochę???

Atali fajnie że odpoczywasz u rodziców!!!! baw się dobrze!!!!

Marz dziękuję kochana - mam się o niebo lepiej... na serio!!! :-D a kanapa śliczna... jak się spało na niej pierwszą noc??

Mandziula oby autko szybko było naprawione a maż w domu razem z Wami ;-)

Anaconda ja też ostatnio miałam przejścia z receptami... gin wypisał mi na żelazo i na tej samej recepcie na dwa opakowania pasków do glukometru - żelazo było jedno więc nie było problemu a pasków mi nie sprzedała bo zamiast 2 było napisane II :sorry2::confused::blink:

Elza ty majowym weekendem żyjesz a ja tym ciepłem co nadchodzi i nadejść nie może :baffled:;-)
oby dzień w pracy szybko zleciał...

Mirosia
słodkiego masz dresiarza!!! widac ze mu rower się spodobał...

Fogia jak się czujesz?? jak Antoś - przestał kasłać????

Witam wszystkie mamuski z Lublina :) Czy mogły byście mi pomóc. Przyjechałam do Lublina na dwa tygodnie teraz pogoda sie popsuła i mały mi roznosi dom:p myślałam żeby wybrać sie gdzieś do kafejki na kawke żeby w kojcu zabawkami sie pobawił. Nie znacie w Lublinie jakiś fajnych klubów dla dzieciaków albo miejsc gdzie z maluszkami mozna poplotkować i napić sie kawki?? pozdrawiam i zycze zdrówczka w tą pluche dla maluchów

Co za pogoda bleeeeee....mialam inne plany na ten dzien:zawstydzona/y:polowa kwietnia a gdzie wiosna:dry:

Madzienka ja moze przyjade w niedziele na ten teatrzyk jeszcze musze pomyslec czy mam ochote na te tlumy:sorry2:w sobote nie.....;-)skad ja to znam walka o swieta i weekendy...:-Du nas zazwyczaj wybieralo sie albo majowy albo czerwcowy pol na pol badz jeszcze jesli cos wypadalo z weekendem......chociaz mi nie przeszkadzalo chodzic w takie dni do pracy bio zawsze jakos byl luz...chociaz tak sobie mysle ile bylo tych weekendow jak ja albo na macierzynskim albo wychowawczym:-D:-D:-D
Karlita ladnie reprezentujesz nasze grupe na zumbie:-Dwiesz czasem poprostu sila wyzsza....we wtorek mam w planach juz pojsc mam nadzieje ze mi B odpusci z tym usypianiem:-D
Anaconda ona moze boi sie diagnozy i teo co bedzie musiala robic pozniej np szpital zabieg leczenie itp.
lekka przesada ze za min 20zl parking za darmo......:confused:
Iwonka o tak dobrze ze M Cie podwiozl do pracy nic przyjemnego dzisiaj blakac sie bez samochodu:-)o to synus naladowal Cie dzisiaj na caly dzien widzisz cos jest w tych malutkich rozstaniach...pewnie juz nie mozesz doczekac sie wolnego popoludnia;-)
A sofe kupilismy w MegaMeble i z moich obserwacji i objezdzenia wikszej ilosci salonow moge stwierdzic iz ku mojemu zdziwieniu tam bylo najatrakcyjniej cenowo jesli chodzi o ten konkretny towar......zazwyczaj doliczali sobie jeszcze za lepsza tkanine a tu po rabacie 760zl wiec moim zdaniem nieduzo.....
Szef musi byc z Ciebie zadowolony ze tak Cie nagrodzil....:-)
Aluska trzymam mocno kciuki aby w pracy wszystko Ci sie pozytywnie poukladalo....a dlaczego mylisz ze o krzywica?????:happy2:
Madziarka jak sie czujesz???????doczytalam suuuuper ze czujesz sie lepiej ufffff......
Mandziula oby M szybko do Was wrocil z autkiem.....

Lozko zaakceptowane M przespal(i tylko on sie moze wypowiedziec) w sumie jak zwykle do rana i wstal w dobrym humorku......wiecie co M jak rano wstanie i zobaczy B ze juz nie spi i lezy kolo niego to jest ak szczesliwy ze az milo na to popatrzec i mowi do niego tylko Ty moj kochany Braciszku itp jak placze to mu spiewa jedna piosenke z przedstawienia z DBiDz po kt B sie uspakaja.....a jak nie daje sobie rady to poprostu mowi ze B mnie wola slodkie to wszystko jest:-)tylko jeszcze pracuje nad tym aby byc bardziej wyrozumialym wobec brata kt macha raczkami z radosci i go bije nie chacy po twarzy:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry