reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witajcie
sunday ja raczej zrezygnyje z soboty, bo nie chce żeby Waszym dzieciakom sie cos dostalo w gratisie:sorry::sorry: niby nie nikomu nic nie grozi, ale byloby mi glupio gdyby ktos po spotkaniu z nami mial katar:sorry::sorry:
madzienka oj mam nadzieje, ze w skutek diety nie bede miala trubo efektu jojo:-D:-D
Mowilam dziewczynom w pracy, ze od Dukana zachodzi sie w ciaze, ale nie wierzą:-D:-D poczekamy zobaczymy:-D:-D
fogia przykro sa te rozstania, ale czasem niestety nieuniknione... Mam nadzieje, ze jakos to wszystko wroci w koncu do normy...
fornetka a myslalam nawet o Was ostatnio:tak:
Jakis kiepski dzien mialam dzis, na poczatku wlaczyl mi sie alarm i niby nie z mojej winy ale chyba nie wszyscy o tym wiedzą:sorry: pozniej zapodział sie klucz i wszyscy mysleli, ze to :sorry:ja go zgubilam, bo mialam go ostatnia. Na szczescie okazalo sie, ze kolezanka wziela i nic nie powiedziala:baffled: na koniec brakowalo mi w kasie 10 zl:confused2: dobrze, ze nie 100:-p
Oj dobrze, ze juz jutro patek:tak::tak:

To kto wybiera sie do jaskini w najblizsza sobote???

my, my się wybieramy

sunday ja ja ja i Gabi ;)

maltanka gdzie Ty paznokcie robiłaś że Ci odpadają ?? :eek: przecież masz akrylowe ??

1. to super
2. robiłam u takiej dziewczyny w domu, ale to moja wina bo mam już za długie i mi źle, podwinął mi się :szok:

a my wybraliśmy się do reala po pampki, bo są w promocji, ale akurat 4+ jeszcze nie dotarły:eek:

sienio to faktycznie miałaś dzień

Założyłam spotkanie na AM, ale coś nie działa...i pomyliłam datę zamiast 3.11 wpisałam 3.10:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Karlita, Madziarka sprawdźcie czy możecie się dodać...
kto jeszcze do nas dołączy w Kids Clubie???

Karlita dostałaś już pampki ze streetcomu???

Sienio ale miałąś dzionek, ale nie martw się każdemu taki się zdarza

Ale Wam fajnie szkoda że my nie będziemy z wami relaksowac się w sobotę:-:)-:)-(ale lepiej żeby mój żygus doszedł do siebie

Ale ładną pogodę zapowiadają na najbliższe 5 dni:tak::tak::tak:

Ja się witam wieczornie.. padam na twarz po basenie

wszystkim chorowitkom zdrówka

Aneta napisz jak niunia po basenie? Uspokoiła się? Bo płakała malutka strasznie.. Ja znowu będe miała zakwasy w łapkach, chyba Bartka na dietę przerzucę... :-p

Maltanka, mi jak paznokcie w całości odpadały to na superglue przyklejałam, bo nie miałam czasu pójśc na uzupełnienie ;-)

sienio, uśmiechnij się, jutro znowu jest dzień i będzie na pewno lepszy niż dzisiejszy :-)

ide spać bo jutro raniutko mój Pan i Władca przyjeżdża i jestem bardzo happy a w sobotę wyjeżdżamy do Zakopanego na weekend :rofl2::rofl2::-)

witajcie
sunday ja raczej zrezygnyje z soboty, bo nie chce żeby Waszym dzieciakom sie cos dostalo w gratisie:sorry::sorry: niby nie nikomu nic nie grozi, ale byloby mi glupio gdyby ktos po spotkaniu z nami mial katar:sorry::sorry:
zdróweczka dla malutkiej :-)

Mowilam dziewczynom w pracy, ze od Dukana zachodzi sie w ciaze, ale nie wierzą:-D:-D poczekamy zobaczymy:-D:-D
pokaż im moje zdjęcie hehehehe :-D

my, my się wybieramy

świetnie :-D:-D:-D:-D
wieki się z Tobą nie widziałam :biggrin2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

2. robiłam u takiej dziewczyny w domu, ale to moja wina bo mam już za długie i mi źle, podwinął mi się :szok:
kochana ja sobie kupiłam taki pilniczek do żelowych paznokci i jak są za długie to sobie piłuję
zawsze proszę Monikę by np french zrobiła głębiej i wtedy spokojnie mam zapas ;-)

a my wybraliśmy się do reala po pampki, bo są w promocji, ale akurat 4+ jeszcze nie dotarły:eek:
my chyba w sobotę zajedziemy mąż sobie upatrzył dmuchany fotel do ps2 :-D:-D:-D nich mu mikołaj przyniesie hehehehe

Założyłam spotkanie na AM, ale coś nie działa...i pomyliłam datę zamiast 3.11 wpisałam 3.10:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Karlita, Madziarka sprawdźcie czy możecie się dodać...
kto jeszcze do nas dołączy w Kids Clubie???
zaraz sprawdzę ale chyba nie można się dodać do spotkania przy dacie wstecznej ;-)

Karlita dostałaś już pampki ze streetcomu???
dostałam kochana :-)

i powiem Wam że pampersy premium care są świetne :-)
są cieniusieńkie, nie puchną tak :-) sprawują się świetnie - po nocce Gabi ma suchy tyłeczek, ciut zapach mi przeszkadza... bardziej odpowiada mi zapach activ baby ;-)

pamiętajcie ze możecie sobie zamówić dzienny zapach pieluszek :-D:-D:-D:-D

na stronce

Strona Główna

na górze po prawej stronie klikacie "dzienny zapas pieluszek"
wpisujecie swoje dane :-D

Hasło Streetcom to Dry Max

i zamawiacie :-D:biggrin2:

ja teraz na bank Norbertowi do szpitala kupię te pampki trzeba polować na jakieś mega promocje ;-)

co mi przypomina ze muszę zrobić listę czego mi brakuje .... :eek:
wiecie ze przy Gabi w 30stym tygodniu miałam już torbę spakowaną ?? :-D czekała sobie w szafie hehehe

Ostatnia edycja:
zaraz sprawdzę ale chyba nie można się dodać do spotkania przy dacie wstecznej ;-)

dostałam kochana :-)

i powiem Wam że pampersy premium care są świetne :-)
są cieniusieńkie, nie puchną tak :-) sprawują się świetnie - po nocce Gabi ma suchy tyłeczek, ciut zapach mi przeszkadza... bardziej odpowiada mi zapach activ baby ;-)

pamiętajcie ze możecie sobie zamówić dzienny zapach pieluszek :-D:-D:-D:-D

na stronce

Strona Główna

na górze po prawej stronie klikacie "dzienny zapas pieluszek"
wpisujecie swoje dane :-D

Hasło Streetcom to Dry Max

i zamawiacie :-D:biggrin2:

oj cholercia zaraz założe nowe:-p:-p:-p:-p:-p

ja już dostałam sa super....jeszcze lepsze niż te co poprzednio testowaliśmy:tak::tak::tak:

reklama
ja teraz będę w odwiedzinach u koleżanki i u jej brzdąca i chyba jako prezent kupię paczkę premium care - bo mówiła ze wszystko już mają a pieluchy zawsze się przydadzą :-)

Do góry