To za tydzień się piszę z Karolem,
a prześlijcie mi jakiegoś linka z tego miejsca
musisz miejsce zaklepac sobie
http://www.solania.lub.pl/o_jaskini.html
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To za tydzień się piszę z Karolem,
a prześlijcie mi jakiegoś linka z tego miejsca
To kto wybiera sie do jaskini w najblizsza sobote???
sunday ja ja ja i Gabi
maltanka gdzie Ty paznokcie robiłaś że Ci odpadają ?? przecież masz akrylowe ??
zdróweczka dla malutkiej :-)witajcie
sunday ja raczej zrezygnyje z soboty, bo nie chce żeby Waszym dzieciakom sie cos dostalo w gratisie niby nie nikomu nic nie grozi, ale byloby mi glupio gdyby ktos po spotkaniu z nami mial katar
pokaż im moje zdjęcie heheheheMowilam dziewczynom w pracy, ze od Dukana zachodzi sie w ciaze, ale nie wierzą poczekamy zobaczymy
my, my się wybieramy
kochana ja sobie kupiłam taki pilniczek do żelowych paznokci i jak są za długie to sobie piłuję2. robiłam u takiej dziewczyny w domu, ale to moja wina bo mam już za długie i mi źle, podwinął mi się
my chyba w sobotę zajedziemy mąż sobie upatrzył dmuchany fotel do ps2 nich mu mikołaj przyniesie hehehehea my wybraliśmy się do reala po pampki, bo są w promocji, ale akurat 4+ jeszcze nie dotarły
zaraz sprawdzę ale chyba nie można się dodać do spotkania przy dacie wstecznej ;-)Założyłam spotkanie na AM, ale coś nie działa...i pomyliłam datę zamiast 3.11 wpisałam 3.10 Karlita, Madziarka sprawdźcie czy możecie się dodać...
kto jeszcze do nas dołączy w Kids Clubie???
dostałam kochana :-)Karlita dostałaś już pampki ze streetcomu???
zaraz sprawdzę ale chyba nie można się dodać do spotkania przy dacie wstecznej ;-)
dostałam kochana :-)
i powiem Wam że pampersy premium care są świetne :-)
są cieniusieńkie, nie puchną tak :-) sprawują się świetnie - po nocce Gabi ma suchy tyłeczek, ciut zapach mi przeszkadza... bardziej odpowiada mi zapach activ baby ;-)
pamiętajcie ze możecie sobie zamówić dzienny zapach pieluszek
na stronce
Strona Główna
na górze po prawej stronie klikacie "dzienny zapas pieluszek"
wpisujecie swoje dane
Hasło Streetcom to Dry Max
i zamawiacie