reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marz pierożki i z kaszą i serem i ruskie:tak::tak:.
Zawiozłam córce szefa M paczkę i w parku miejskim załapaliśmy się na Juwenalia:szok::-p:tak::-D:-D, trochę disco w polu posłuchaliśmy i że był znajomy z trampoliną, zamkiem i karuzelą to młode za friko poszaleli i jeszcze watę cukrową im kupiłam - o mechach nie wspomnę nie dało się sekundy ustać:no::angry::angry: - już nie mogą doczekać się wizyty w Bugi a to już wkrótce:-p;-):tak::rofl2::cool2::cool2::cool::cool:. Zapisy na chlebek już przyjmuję.;-):tak::tak:
Zmykam do kuchni bo znowu nocny dyżur mnie czeka.

reklama
sundey to dobrze, że już koniec, ja wydałam na dentystę sporo kasy jak w ciąży leczyłam:baffled:

madzienka, marz PW!!!!

a my spadamy na wieś, mam nadzieję, że jutro deszczu nie będzie bo planujemy wieczorkiem grila, no i brak neta przez tyle dni:sorry2: haha odwyk....

Dzieki juz pościągałam!!!!!

już nie mogą doczekać się wizyty w Bugi a to już wkrótce:-p;-):tak::rofl2::cool2::cool2::cool::cool:. Zapisy na chlebek już przyjmuję.;-):tak::tak:
Zmykam do kuchni bo znowu nocny dyżur mnie czeka.

Super...juz zapisalam sie:-D:-D:-D

Sunday
tak jak napisały dziewczyny wiecej atrakcji w MP jest dla starszych dzieci...ale jak ogladam zdjecia to stwierdzam że na fotkach wyglada duzo lepiej niz w realu:baffled::baffled::baffled::baffled:

Brawo anaconda napisałas i poszlaś do centum:-D:-D:-D:-D

Aluska nie martw sie tylko powtórz badania

dziewczyny mam troche problem, szukam samochodu kombi i chce miec spory bagaznik i pamietam ze wy piisalyscie cos ze macie takie samochody, jaki samochod polecacie?

madzienka fotki obejrzalam, super, ale widac, ze sie chyba lepiej od dzieciakow bawilyscie:-D:-D
aluska przykro mi, ze wizyta nie okazala sie tylko rutyna, ale najwazniejsze, zeby kontrolowac i mam nadzieje, ze na nastepnej wizycie bedzie wszystko ok!!
marta po co gotowac jak codziennie czestujesz obiadkiem :-p:rofl2:
sunday problem schodow jest mi znany:-D:-D:-D ostatnio wiecej czsu na nich spedzilam niz w butikach:sorry2::sorry2: To chyba za ten przyciety paluszek tak Cie Maksio zrobil:-p

Ktos tu pisal o awanturniku?? Ja dzis z Julka nie moge:wściekła/y::wściekła/y: wpadla w szal!! z jakiego powodu? bo np bucika jej zdjelem a ona sama chciala, ze zjadlam kluski, ktorych juz jesc nie chciala, raz chce myc zeby, raz nie i wrzeszczy jakby ja obdzierali ze skóry. Przez chwile mi przeszko przez mysl, ze sasiadka mysli, ze ja martretuje:dry::dry: W tatnym roku tak wrzeszczal syn sasiadow rok od J. starszy a ta sasiadka pyta mnie sie czy ja znam ta rodzine? no a ja znam calkiem nornalni ludzie i widzialam pare razy na placy jak sie fajnie z dzieckiem bawia. A sasiadka stwierdzila, ze bija go napewno, bo jej dzieci tak nie wrzeszczaly:dry::dry::dry: Ciekawe, dobra musi miec pamiec, bo jej dzieci maja ponad 50 lat:-D:-D:-D

witam wieczorową porą
podczytywałam was cały dzięń ale weny do pisania mi zabrakło:-:)-:)-(

widzę że wypad do Mp się udał:tak::tak::tak:, super zdjęcia, zazdroszczę wam tego że się tak spotykacie ja jakoś tak trochę boję się wyciągać Mikołaja na dłuższe wycieczki, tym bardziej jak nie mamy auta

anaconda super że zakupy udane, ja też się muszę wybrać al enie wiem kiedy:dry::dry:

Marta kusisz smakołykami:-D:-D:-D:-D

Maltanka
udanego pobytu za miastem;-);-);-)

Aluska wyniki napewno ci się poprawią, dbaj o siebie bo teraz jest cię dwoje;-);-);-)

u nas dzięń kolejny minął tak samo jak poprzednie, już mnie coś tarfia, musze się do jakiejs roboty wziąć
kurcze autko jeszcze nie naprawione a ja musze jutro troche spraw na mieście pozałatwiać:dry::dry:, trzeba będzie autobusiem śmignąć, ciekawa jestem jak sobie małż z Mikołajem poradzi:-D:-D:-D przekona się że to wcale nie tak łatwo :tak::tak::tak:

lece się garnąc bo jutro do ludzi jade i trzeba jakoś wyglądać:-D:-D:-D

aluśka dbaj o siebie i maleństwo:tak: I oby wyniki się poprawiły.Tulaski dla Was.
anaconda gratuluję udanych zakupów.
maltanka,madzienka, marz21 super że spotkanie udane. Miałam do Was sama przyjechać ale nie miałam z kim Kubusia zostawić. Ale jak wcześniej widziałam to centrum to jakoś miałam mieszane uczucia.
maltanka a na długo wyjeżdżacie? Udanego wypoczynku na łonie natury.
mezatkaa my mamy passata TDI, pół pokoju się mieści:tak:
sienio
nie martw się, pewnie przez tą infekcję jest marudna i szybko się denerwuje. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.:tak:
My dzisiaj na podwórku pół dnia skręcaliśmy piaskownicę a później pojechaliśmy do teściowej:happy: Nie chciałam go brać do innych dzieci żeby kogoś nie zaraził, niby już zdrowy ale jeszcze go przetrzymam. Jeszcze jutro piachu trzeba przywieźć i można się grzebać. Miłej nocki.

madzienka fotki obejrzalam, super, ale widac, ze sie chyba lepiej od dzieciakow bawilyscie:-D:-D
Przez chwile mi przeszko przez mysl, ze sasiadka mysli, ze ja martretuje:dry::dry: W tatnym roku tak wrzeszczal syn sasiadow rok od J. starszy a ta sasiadka pyta mnie sie czy ja znam ta rodzine? no a ja znam calkiem nornalni ludzie i widzialam pare razy na placy jak sie fajnie z dzieckiem bawia. A sasiadka stwierdzila, ze bija go napewno, bo jej dzieci tak nie wrzeszczaly:dry::dry::dry: Ciekawe, dobra musi miec pamiec, bo jej dzieci maja ponad 50 lat:-D:-D:-D

:-p:-p:-p:-p

Uwielbiam takie sąsiadki!!!!!

witam wieczorową porą
podczytywałam was cały dzięń ale weny do pisania mi zabrakło:-:)-:)-(

widzę że wypad do Mp się udał:tak::tak::tak:, super zdjęcia, zazdroszczę wam tego że się tak spotykacie ja jakoś tak trochę boję się wyciągać Mikołaja na dłuższe wycieczki, tym bardziej jak nie mamy auta

Mandziula
kazdy wypad w towrzystwie mam z BB jest udany jeszcze troche i do nas dołączysz:tak::tak::tak::tak:

maltanka,madzienka, marz21 super że spotkanie udane. Miałam do Was sama przyjechać ale nie miałam z kim Kubusia zostawić. Ale jak wcześniej widziałam to centrum to jakoś miałam mieszane uczucia.

My dzisiaj na podwórku pół dnia skręcaliśmy piaskownicę a później pojechaliśmy do teściowej:happy: Nie chciałam go brać do innych dzieci żeby kogoś nie zaraził, niby już zdrowy ale jeszcze go przetrzymam. Jeszcze jutro piachu trzeba przywieźć i można się grzebać. Miłej nocki.

szkoda że nie udalo Ci sie do nas dołączyć...

Dobrze że juz z Kubusiem lepiej

A skąd bierzecie/kupujecie piach???:dry:

Zapomniałam Wam pochwalić sie że mamy dziesiątego ząbka!!!!:-)

Zmykam troche poprasowac a póżniej spać:tak::tak::tak:

P.S. Zajrzyjcie na spotkniowy cos Marta dla nas zostawiła:tak::tak::tak:

dziewczyny mam troche problem, szukam samochodu kombi i chce miec spory bagaznik i pamietam ze wy piisalyscie cos ze macie takie samochody, jaki samochod polecacie?
Ja mam takie cudo od 3 lat i super się sprawdza - nawet jako terenówka;-):tak::tak:
BMW 525 Zadbane e34, 1995r., 2498cm3, 143KM - otoMoto
Nie pytajcie :no: co robię o tak dziwnej porze;-):tak::-D:-D.
Madzienka ogromne gratko dla Juleczki na kolejnego ząbka:tak::-):-). A zdjęcia rewelacyjne ale chyba zostaniecie przy Bugi;-):confused:?

reklama
Witam :-):-):-)
I obudziłyśmy się dzisiaj z burzą, ale Maja się cieszyła bo jak ją Jacek zawoził do przedszkola to po drodze do auta był cały mokry :-D:-D:-D
Maltanka udanego pobytu na wsi i oby pogoda się poprawiła (my też mieliśmy jechać ale ponieważ pada zostajemy w domu :-p:-p:-p)
Madzienka gratulujemy kolejnego ząbka :tak::tak:
Mandziula tylko patrzeć jak Mikołaj podrośnie i będziesz z nim śmigać na każde nasze spotkanie :tak::tak::tak:
Senio ja też mam taką wspaniałą sąsiadkę :cool::cool: z tym że my mieszkamy na pierwszym piętrze a ona na czwartym i już mi uwagę zwracała że Maja jakaś płaczliwa to jej odpowiedziałam że jak nie chce zaakceptować że na wszystko jej nie pozwalamy to płacze i to normalne w tym wieku
Marta daj no trochę tej twojej energii bo ja jakoś strasznie oklapła ostatnio :-:)-(
A co do buntu dwulatka - to niestety trzeba to przejść i im wcześniej określi się jakieś zasady wobec dziecka tym szybciej je zaakceptuje. Ja nie mogę narzekać Maja okropna nie była ale zdarzały się momenty płaczu i buntu tylko ja jej od początku nie ustępowałam i może dlatego jakoś szybko to minęło

Do góry