reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie!

Madzienka-wypad na basen do pozazdroszczenia, bardzo dziękuję za przypomnienie o tym syropie i instrukcje co do obliczania macierzyńskiego. O Lactulosum nie zapytałam chociaż nawet sobie zapisałam nazwę żeby nie zapomnieć ale i tak wyleciało mi to z głowy jak byłam w gabinecie. Ja zawsze jestem taka przejęta tymi wizytami że zapominam o ważnych pytaniach.
Maltanka Wczoraj Gabi bardzo płakała w gabinecie bo ona jest bardzo wrażliwa na początku wszelkie zabiegi higieniczne były okupione mocnym płaczem teraz już kocha kapanie a przy zakładaniu czapeczki tylko płacze. Wieczorem jakoś się uspokoiła choć jet teraz przestraszona i reaguje płaczem na rożne głośniejsze dzwięki.
Marta Ty to masz kobieto talent do pieczenia ja gdybym tez mieszkała w Lublinie zamawiałabym takie cuda u Ciebie,
Sunday będzie dobrze praca się znajdzie albo jej nie stracicie aczkolwiek obawę rozumiem.
Karlita zagłosowałam na Twój brzuszek-pisankę!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam w czwartek,ale ten czas leci dopiero poniedzialek byl....udanego wypadu do BUGI zycze....
Karlita,zaglosowalam i +3 zostawilam....:tak:;-)
A ja zaraz zmykam do kuchni cos na obiad podszykowac,poki Karolina spi....
Zostawilam cos na :ninja2: do poogladania....;-)
wiec narka...u nas dzis sloneczko i wreszcie bez wiatru :tak::happy:

Witam i ja :-):-):-)
Dzisiaj pobudka była bardzo wczesna bo maż jednak na pierwszą zmianę jechał - oj jak się wstawać nie chciało :-:)-(
Sunday życzę ci żebyś szybko znalazła fajna pracę i żeby jednak twojego męża nie zwolnili. :tak::tak::tak:
My też teraz jak na bombie żyjemy bo mąż jest pierwszy m-c na umowie na czas nieokreślony no i inaczej będzie rozliczany przy wypłacie z czego nie wie do końca ile weźmie bo to zależy od tego co ma do roboty i od tego procenty będą naliczane no i pierwsza wypłata 10 maja a jak będzie byle jaka to przecież trzeba będzie czegoś nowego szukać bo to co dostawał przez te 3m-ce umowy okresowej to śmiech na sali :angry::angry::angry:
Karlita głosik na brzusio oddany i zaraz ci prześlę tego dukana, tam są też przepisy :tak::tak::tak:
Anet oj musisz być bardzo cierpliwa i spokojna :tak::tak::tak:
Ja całe dzieciństwo mieszkałam na wsi, potem w czasach liceum przeprowadziliśmy się do miasta, potem po ślubie znowu wróciłam na wieś i jednak muszę stwierdzić że jestem mieszczuchem, te 2 lata kiedy mieszkałam u teściowej to był istny koszmar, nigdzie nie można wyjść bo jedna ulica, zero miejsc gdzie można sobie posiedzieć poza własnym podwórkiem i ci sąsiedzi siedzący w oknach i tylko patrzących co gdzie i kiedy :crazy::crazy:
Nadulec mam nadzieje że z Ayką wszystko dobrze po tym upadku :confused2::confused2:
Marz super że odsmoczkowanie tak gładko idzie, trzymam kciuki :tak::tak:
Fogia no to chrzest bojowy przeszłaś :-D:-D
Madzienka zdjęcia z basenu urocze no i Julka to już prawdziwy pływak :tak::tak::tak:

Mam zamiar robić dziś zupę neapolitańska bo tak mi się przypomniało że bardzo ja lubię jest łagodna i nie wymajająca.

Madzienka
a na czym polegał u was problem że Juleczka dostała te kropelki i w jakim wieku była?

Mandziula Tobie to dobrze ani kolek i taki twardziel Ci się trafił że szczepienia nie zauważa; gratulacje

.
Karlita,zaglosowalam i +3 zostawilam....:tak:;-)

dziękuję bardzo za punkty i komentarz!!!! :-D:tak:

zaraz sobie wstawię w sygnaturę linka ;)

Karlita głosik na brzusio oddany i zaraz ci prześlę tego dukana, tam są też przepisy :tak::tak::tak:
:tak::tak:

to już wysyłam maila bo już nie wiem czy Ci wysyłałąm ;)

głodna jestem ... śniadania nawet nie zjadłam ... mała nie chce spać piorun jeden ....

muszę iść do fryzjera się zapisać ;)

Talia a co to za zupa ??

Lublinianka witaj :)

Marta dasz radę - musisz jakoś w dzień odsypiać ;)
przypomniałaś mi o tym serniku a ja taka głodna!!

dziewczyny dzieki za milo slowa!!!:-)
karlita GABISTWOREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Lublinianka Witaj!!! Znowu czechow!Czy w Lublinie to nie ma innych dzielnic!!!!;-) Napisz cos wiecej o sobie!
anaconda trzymam kciuki za pierwsza pensje to w sumie juz nie dlugo sie wszystko okaze.:-)
Ktoś pytał o nianie i pensje-ja place 6zl za godzine,ale to jest znajoma,wiec chyba w sumie malo placimy. Ale moja kolezanka placi 5zl ale jej nie ma w domu czasem nawet 10 godzin.

Witam wszystkich!!!Ja po pracy,ale cieplo tylko jakos chmury slonce zabieraja!!!! Ale u mnie na termometrze 22 stopnie!!!:-):-):-)

reklama
Hej my już po wizycie w Bugi...było bardzo sympatycznie tylko dużo przedszkolaków wiec ganiały i halasowaly ale jak poszly sobie to w koncu nastala cisza:-D:-D:-D:-D
zdjęć jak zwykle dwie setki:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:wiec bedzie oglądania

Madzienka
a na czym polegał u was problem że Juleczka dostała te kropelki i w jakim wieku była?

Talia Jula miała ponad miesiac jak zaczęły sie problemu z zaparciami...na dodatek ulewała, pediatra nie pozwolila zeby mała męczyła się i przepisała jej Lactulozum piła go przez miesiac....i kupki unormowały sie do dzisiaj....:tak::tak::tak:
Na poczatku podawalismy jej 5 ml przed porannym karmieniem, pozniej zmienijszylismy do 2,5ml jak sytuacja zaczęła normowac się....az do 1ml...
NAJWAŻNIEJSZE tego syropku nie mozna odstawic nagle po problemy z kupkami wrócą:sorry:

Witam wszystkie mamusie, dołączam do Was z Czechowa :)

Witaj, z czechowa;-), ale fajnie..pisz więcej z ktorej części jesteś???

Karlita
poszło!!!

Martus Ty to skarb kobieta jesteśkiedy Ty na to wszystko masz czas...chyba na jakies nauki do Ciebie wybiorę się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry