Marta1981
Rodzyneczka
Ale się uśmiałam z tych życzeń;-).Rewelacyjne.Marta Dywan na dole, wódka na stole.
Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy.
Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy,
byś się śmiała i dobry humor miała.
Dużo miłości a mało złości
i dom zawsze pełen dobrych gości.
Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę.
W ogóle to wszystkim Wam dziękuję za pamięć.
Na imprezę zapraszam w piątek wieczorem;-).
Dziś głowa mnie cały dzień bolała i wogóle nie do życia byłam:-baffled:.
Czytałam w nocy - niezłe.Ja tylko na chwilke... Przegladam sobie forum i natrafilam na wątek pt.: "Co robić, kiedy żona siedzi na BB?"
Nie wiem jak Lublin ale w Chełmie to najbiedniej 5zł, przeważnie tak od 7zł za godzinę. Wejdź na Niania, Opiekunka do dziecka dla Ciebie - Niania.pl i tam poszukaj niani.a ja do tego orange do pracy w koncu ida bo mi zaproponowali ze na nocki nie bede przychodzic) tylko opiekunke musze znalesc na okolo 20godz tyg, moze macie kogos znajomego???? ile w ogole placi sie za godz??
Na pewno coś fajnego znajdziesz;-).Dzieki za trzymanie kciukow,ale nic z tego! Tzn oni nic mi nie powiedzieli,ale ja nie decyduje sie praca na 8 godz(a tu jestem na 5) i placa mniej! Wiec szukamy-czekamy dalej!!!
Nałóg;-) i gratki ogromne.Ps. to jest mój 600 post ale jaja....już tutaj wsiąkłam na zawsze:-)
Dla tych co nie wiedzą to tu się "okrągłe" posty (czyli 1000 czy 4000) opija;-).
Super focie a czepek jaki stylowy;-).A to foteczki z naszej wizyty na basenie
Uwaga Madzienka w stroju i .... czepku
Zdjecia nie najlepsze bo robione za szybki
Marz - wytrwałości w odsmoczkowaniu .
Olek już mi dawno padł -jeszcze przed 20-tą a Julu bez pampka na noc śpi.
Miałam dziś spotkanie z panią psycholog (dokończenie tego kursu mojego) i zamówienie mam na jutro na 6 szt i na piątek szalotka a kumpela z biura mojego (to co w podpisie) mam na Komunię córki zamówiła sernik z rosą, szarlotkę i shreka - może jej jeszcze wafli z galaretką zrobię.