reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marta Dywan na dole, wódka na stole.
Dziś się bawimy, bo Twoje urodziny obchodzimy.
Dziś prezenty wręczymy, ładny wierszyk ułożymy,
byś się śmiała i dobry humor miała.
Dużo miłości a mało złości
i dom zawsze pełen dobrych gości.
Tego Ci dziś życzę i sto lat krzyczę
.
Ale się uśmiałam z tych życzeń:tak:;-):-D:-D:-D.Rewelacyjne:tak::tak::happy:.
W ogóle to wszystkim Wam dziękuję za pamięć:tak:.
Na imprezę zapraszam w piątek wieczorem;-):-p:tak::tak::tak:.
Dziś głowa mnie cały dzień bolała i wogóle nie do życia byłam:no::-:)baffled::confused2:.
Ja tylko na chwilke... Przegladam sobie forum i natrafilam na wątek pt.: "Co robić, kiedy żona siedzi na BB?":-D:laugh2::laugh2::-D
Czytałam w nocy - niezłe:tak::-D:-D:-D.
a ja do tego orange do pracy w koncu ida bo mi zaproponowali ze na nocki nie bede przychodzic:)) tylko opiekunke musze znalesc na okolo 20godz tyg, moze macie kogos znajomego???? ile w ogole placi sie za godz??
Nie wiem jak Lublin ale w Chełmie to najbiedniej 5zł, przeważnie tak od 7zł za godzinę. Wejdź na Niania, Opiekunka do dziecka dla Ciebie - Niania.pl i tam poszukaj niani:tak:.
Dzieki za trzymanie kciukow,ale nic z tego! Tzn oni nic mi nie powiedzieli,ale ja nie decyduje sie praca na 8 godz(a tu jestem na 5) i placa mniej!:eek::eek::eek: Wiec szukamy-czekamy dalej!!!
Na pewno coś fajnego znajdziesz;-):tak:.
Ps. to jest mój 600 post ale jaja....już tutaj wsiąkłam na zawsze:-)
Nałóg:-p:-p;-):tak::-D:-D:-D i gratki ogromne.
Dla tych co nie wiedzą to tu się "okrągłe" posty (czyli 1000 czy 4000) opija:-p:sorry:;-):tak::tak::tak::rofl2:.
A to foteczki z naszej wizyty na basenie:tak::tak::tak:

Uwaga Madzienka w stroju i .... czepku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zdjecia nie najlepsze bo robione za szybki:baffled::baffled::baffled:
Super focie a czepek jaki stylowy;-):tak:.
Marz - wytrwałości w odsmoczkowaniu :tak::tak:.
Olek już mi dawno padł -jeszcze przed 20-tą:szok::tak: a Julu bez pampka na noc śpi.:tak:
Miałam dziś spotkanie z panią psycholog (dokończenie tego kursu mojego) i zamówienie mam na jutro na 6 szt i na piątek szalotka :tak::-D:-D a kumpela z biura mojego (to co w podpisie) mam na Komunię córki zamówiła sernik z rosą, szarlotkę i shreka - może jej jeszcze wafli z galaretką zrobię:eek:.

reklama
Witajcie jak zwykle wieczorową porą,
Sienio a robisz prawko? ja się zbieram i zbieram... może w wakacje coś mi z tego wyjdzie :szok:

Marta wszystkiego naj z okazji urodzinek!!! Niech spełniają się wszelkie marzenia!!!

Marz21 gratuluję!!! Oby smok poszedł już w odstawkę na dobre!!!!

Moje dzieci też coś mamrudne są ostatnio... kurcze może to ta pogoda tak na dzieciaki nam działa :crazy:

Madzienka zdjęcia cudne!!!! Julcia zachwycona -a i pan instruktor niczego sobie co? :-D

Sienio a robisz prawko? ja się zbieram i zbieram... może w wakacje coś mi z tego wyjdzie :szok:
Madzienka zdjęcia cudne!!!! Julcia zachwycona -a i pan instruktor niczego sobie co? :-D
a no wlasnie sie nie moge zebrac, zablokowalam sie normalnie:-p:-p:-D
A co do instruktora to tez mi sie rzucil w oczy:-D:-D:-D nic dziwnego, ze madzienka sie do motycza fatyguje i jej basen na Głębokiej nie odpowiada:-D:-D:-p

karlita a pilas dzis wode?:-);-)

coś tam piłam ale mało :no:

miałam straszny dzień z Gabi dawno już nie była tak marudna ;)

Karlita jak chcesz to ci prześlę przepisy Dukana i coś tam chyba więcej bo mi jedna dziewczyna przesyłała na meila ale nawet tego do końca nie czytałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

BYŁABYM BARDZO BARDZO WDZIĘCZNA :)

Mialam ci napisac ale widze ze Karlita,wszystko swietnie wyjasnila....:tak::-)
Uczę się :-p

A to foteczki z naszej wizyty na basenie:tak::tak::tak:

Uwaga Madzienka w stroju i .... czepku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

ALE CZADOWO !!
ja też chcę!!!!! :-D

ps. o co chodzi z wodą bo ja nie kumata:sorry:
trzeba dużo pić!!!!
a nawiązywałam do tego że ostatnio mało piłam ;) np szklankę wody w ciągu dnia :crazy: a to stanowczo za mało ;)

Madzienka Ty kusicielko:-p też chcę na basen:sorry: masz jedno częściowy strój, kurczę może i ja taki sobie kupię (zawsze miałam dwu...).....eee to kiedy idziemy:-p:-p:-p
zdjęcia super:tak: a Jula jaka zadowolona.

o widzisz już podoba mi się Twoje nastawienie ps ja na basen w zyciu nie byłam w 2częściowym na basenie preferuje stroje sportowe :)

dziewczynki wzięłam udział w konkursie ;)
oddacie głosiki ??

i teraz tak jak z biegu wejdziecie to zaliczą mi 1 pkt jak się zarejestrujecie i oddacie głos to mam 3 pkt ;) ale będę wdzięczna za każdy punkcik :)

na razie mam 1 fotkę jeszcze 2 czekają na akceptację ;)

Zdjęcie zgłoszone na konkurs eBobas.pl / eBobas w brzuszku - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.

Sunday mam nadzieje ze to o czym piszesz sie nie potwierdzi i nie zostaniecie bez pracy mocno trzymam kciuki
Madzienka super fotki
Marta widze ze ja odsmoczkowuje a ty odpieluchowujesz...powodzenia

Na mnie dzisiejsza pooda podzilala negatywnie i jakos dziwnie sie czulam no i łowa troszke bolala. Ze smokiem chyba mamy temat zakonczony zasypia tak ponad 40min jest bardziej nerwowy bo mnie szczypie gryzie ale jak sie polozy na poduszke to sie wycisza a przede wszystkim nie placze. W dzien wogole nie ma problemu chociaz i tak w dzien bardzo nie uzywalismy. Takze przetrwalam HURA!!!!!!!
Ide spac bo jutro rano bedzie problem ze wstaniem a nie wiem co mi nocka przyniesie:-)
A no i moj szwagier u siebie na budowie mial maly wypadek uderzyl go jakis przyrzad i rozwalil sobie brode i przyjezdzal po 21 z Włodawy na szywanie kurcze oby mu sie to ladnie zagoilo bo ponac szwy ma gdzies wewnatrz.
Dobranoc

miałam straszny dzień z Gabi dawno już nie była tak marudna ;)

Nie wierze to zawsze uśmiechnięta dziewczynka umie marudzić???
Może coś jej dokucza:baffled::baffled::baffled:

Karlita
jesli chodzi o Dukana to nie wydawaj kasy ja mam te książeczki na dysku podeślij adres to wyśle Ci je:tak::tak::tak:

Co do basenu to ja chętna!!!!

Zagłosowane jutro zarejestruje sie...bo dzisiaj juz ide spac

Poprasowałam i chyba pora do łóżeczka....

Maltanka
czekamy jutro na Was więc w razie opieszałości zmieniaczy opon wiesz co robic;-);-);-)

Marz
będziesz??
Przykro z powodu szwagra:baffled:aby rana szybko zagoiła się

Sienio czekamy....

Ktoś jeszcze (oprócz wyżej wymienionych, mnie i Madziary:-p)wybiera się???to tez czekamy:-D:-D:-D:-D

031r.gif

Ostatnia edycja:
Nie wierze to zawsze uśmiechnięta dziewczynka umie marudzić???
Może coś jej dokucza:baffled::baffled::baffled:

no włąśnie nie !! dzisiaj miała dzień "dobrze tylko u mamy na rękach - no i zabawa piłką pomagała ;) "
ja wiem ze Gabi wygląda na aniołka ale czasem pokazuje duże różki ;) Ona ma tak od małego ze wśród ludzi jest bardzo bardzo grzeczna co innego w domu ;) pamiętam szok mojej mamy jak trafiła na zły humor u Gabi ;)

Karlita jesli chodzi o Dukana to nie wydawaj kasy ja mam te książeczki na dysku podeślij adres to wyśle Ci je:tak::tak::tak:

KOCHANA BĘDĘ WDZIĘCZNA!!!!!!!!!!!!!!! mail na pw zaraz wyślę ;)

Zagłosowane jutro zarejestruje sie...bo dzisiaj juz ide spac

bardzo bardzo dziękuję :)

będę Was męczyć bo można głosować do 24h ;)

Karlita głosik oddany;-):tak:.

DZIĘKUJĘ

a teraz grzecznie mówię dobranoc bo mąż mnie goni :laugh2:

reklama
Do góry