reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Madzienka Nikoś malutki a Lenka jaka już duża i coraz piękniesza... i rozumiem dlaczego musiałaś wyjść zresztą ja też się zaraz spakowałam i do domku...a jak Lencia nie usnęła Ci w samochodzie????

Witam w ten piękny słoneczny dzień :-):-)
Nareszcie słonko do nas zawitało :tak::tak:
Maja jeszcze śpi a ja zasiadam z kawusią do komputera :tak::tak:
Wczoraj miałam wolne więc wpadłam w wir pracy typu sprzątanie, pranie, prasowanie itp :tak::tak: i jakoś tak do kompa było mi nie po drodze :sorry::sorry:
W sobotę mamy ze szkoły piknik rodzinny w Pliszczynie i jak Jacek nie będzie mógł wziąć sobie wolnego to pojadę tylko ja z Mają, podpowiedzcie mi jak tam dojechać i co tam w ogóle jest :szok::szok:
Maltanka kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejszą cc :tak::tak: oj przetrzymałaś bobaska w brzuszku :-D;-)
Madzienka, Elza fajne wyjście miałyście, a czy był nasz "sławny pan" :-D:-D;-);-)
Sunday czy Twoja klasa też jest jeszcze tak rozkojarzona po wakacjach jak u Mai, bo pani strasznie się skarży i już wczoraj pierwsze jedynki były z dyktanda :szok::szok: u nas w tamtym roku też rodzice się zgrali i przez cały rok wozili dzieci swoimi prywatnymi autami na basen żeby nie musiały chodzić na pieszo :tak::tak:
Misia dużo dużo zdrówka dla Ciebie :tak::tak:

hej

U nas też jesień, może nie masakryczna bo świeci słńce i nie wieje nawet ale zimno rano dość doskwiera potem robi sie lepiej i cieplej;-)
Ja przedwczoraj wbyłam zwiedzać porodówkę w jednym z pobliskich szpitali, bo zrobili drzwi otwarte i mimo iż iwedziałąm ze tu warunki są super to moje wyobrażenia nie spodziewały sie tego co zobaczyłam, cieszę sie ze urodzę w takiej ciepłej atmosferze spokoju przytulności z wszelkimi wygodami:-D ale to tego jeszcze trochę...:-D

Madzienka fajnie Wam że mozecie już Z Elizą być na takich spotkaniach dla młodych mam razem:-)

Maltanka trzymaj się !!!!!
Misia co z Tobą, jak dobrze że masz pomoc!? Ja sie tego najbardziej boję ze nie dam rady ogarniać dnia codziennego:sorry2:

Sunday świetnie ze i Ty i dzieciaki zachwycone a rodzice czujni i pomocni;-) Dobrze ze awans robisz z czasem lepsza kasa wynagrodzi Ci wysiłek

Anaconda ten pan to chyba jest na Mamo to Ja tak mi się wydaje...
a do pliszczyna jedzie się turystyczna mijasz światła i kilka metrów dalej skręcasz w lewo za przystankiem i jedziesz potem cały czas prosto... a w pliszczynie księża prowadzą taki dom dla dzieci i młodzieży bardzo często są tam organizowane różne imprezy typu grill...

Witajcie....słoneczko dziś nas obudziło ale temperatura małoprzyjemna...

Anaconda ten nasz ulubiony Pan myślę że będzie w czwartek za tydzień na warsztatach..
i jak Majeczki testy???

Talia super że maleństwo przyjdzie w tak super warunkach....

Elizka nie usnęła...cała drogę wolała ciocia i dzidzia:-Di w domu też poszalała aż w końcu padła...na szczęście wczoraj Julcie odbierali dziadkowie więc nie musiałam wychodzić

miłego dnia....

Talia super że będziesz rodzić w talich warunkach polska może tylko pozazdrościć....

Madzienka ucałuj tą ślicznotkę... a wiesz że Niki usnął dopiero jak parkowałam pod blokiem a zawsze zasypia jak tylko samochód ruszy

reklama
Do góry