sunday_
Fanka BB :)
Witajcie. U nas przedszkole - praca - przedszkole - dom, a czasem to praca - dom... próbuje się ogarnąć, ale ciężko szczególnie, że dyr wymyśliła znowu teczkę awansu i muszę dodatkowo robić papirologię na ten rok i za zeszły nadrobić. W pracy też zamieszanie z nowym dziennikiem, dyżury - praktycznie nie mam wolnych przerw. Od dłuższego czasu wstaje z bólem głowy, powoli zaczynam się tym denerwować, jak tak dalej będzie to będę musiała pójść do lekarza.
Maksio w przedszkolu super się odnajduje, dodatkowe zajęcia zaczęliśmy, więc i basen i karate zajmują nam wieczory. Oby tylko trzymał się przy zdrowiu.
normatywna trzymam mocno kciuki za Natalcie!!!
talia gratulacje, bo już nie pamiętam czy Ci gratulowałam dzidziusia w brzuszku :-)
Motylla zdróweczka dla Was!
sienio jak tam pierwszoklasistka?? Do mnie dzwoniła sekretarka w pierwsze dni z waszej szkoły i zapraszała mnie z dnia na dzień do pracy ale niestety albo i stety zostałam w 21. Namawiała mnie usilnie, nawet dawała mi do wyboru dwie klasy bo podobno babki zrezygnowały z dnia na dzień.
Z resztą u nas też, była babka na radzie przed pierwszym a potem już nie przyszła na rozpoczęcie...
Madzienka oby zmiany były lekkie w przedszkolu,bo to ostatni rok, więc przydałaby się stabilizacja:-) A gdzie do szkoły będziecie posyłać Julię?
elza jak Twój maluszek? Zdróweczka dla niego!!!
Ala dotarłaś do domu? Już zaczęłaś weekend?
maltanka jak u Ciebie???
Justyna co u Was? Pisz! Jak Michał?Zdrowy?
Maksio w przedszkolu super się odnajduje, dodatkowe zajęcia zaczęliśmy, więc i basen i karate zajmują nam wieczory. Oby tylko trzymał się przy zdrowiu.
normatywna trzymam mocno kciuki za Natalcie!!!
talia gratulacje, bo już nie pamiętam czy Ci gratulowałam dzidziusia w brzuszku :-)
Motylla zdróweczka dla Was!
sienio jak tam pierwszoklasistka?? Do mnie dzwoniła sekretarka w pierwsze dni z waszej szkoły i zapraszała mnie z dnia na dzień do pracy ale niestety albo i stety zostałam w 21. Namawiała mnie usilnie, nawet dawała mi do wyboru dwie klasy bo podobno babki zrezygnowały z dnia na dzień.
Z resztą u nas też, była babka na radzie przed pierwszym a potem już nie przyszła na rozpoczęcie...
Madzienka oby zmiany były lekkie w przedszkolu,bo to ostatni rok, więc przydałaby się stabilizacja:-) A gdzie do szkoły będziecie posyłać Julię?
elza jak Twój maluszek? Zdróweczka dla niego!!!
Ala dotarłaś do domu? Już zaczęłaś weekend?
maltanka jak u Ciebie???
Justyna co u Was? Pisz! Jak Michał?Zdrowy?