reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
BASIU, wielkie graty z kilogramów na minusie :-):-):-) super, że tak to działa :-):-):-)
ALA, jak katar? odpóścił? bedziesz w czwartek? i zdrówka życzę :-):-):-)
A po poniedziałku mam zakwasiki na klacie :-D bo były ćwiczenia na push up'y :-D

I zapraszamy do ćwiczeń inne chętne mamy z maluszkami :-):tak:

Dzień doberek:tak:
BASIU,
ALA, jak katar? odpóścił? bedziesz w czwartek? i zdrówka życzę :-):-):-)
A po poniedziałku mam zakwasiki na klacie :-D bo były ćwiczenia na push up'y :-D

I zapraszamy do ćwiczeń inne chętne mamy z maluszkami :-):tak:
Eliza ja się pokarze dopiero w poniedziałek, jak mi przejdzie bo czuję się fatalnie :baffled: katar się nasilił i do tego jeszcze boli mnie głowa a panadol nie pomaga:no::no::no:
Amanda też jest zakatarzona :no::no::no:
.....wstrętne choróbsko nas złapało :-:)-:)-:)-(
A jeszcze mam pytanie ile to kosztuje i o której godzinie tam się spotykacie
Anaconda zajęcia są w poniedziałki i czwartki o godz.17.00 do 18.00 a cena za miesiąc wynosi 80zł

oj Basiu nie dość że katar mam to jeszcze dzisiaj kaszel mnie dopadł:baffled::no:
Biorę oscillococcinum, witaminę C, wapno i paracetamol na ból głowy :dry:do poniedziałku mam nadzieję że przejdzie:sorry2:

moniczka śliczną masz córunię :-)
widzę że już nie długo skończy roczek:tak:...super:-D:-D:-D

Mam pytanko z czystej ciekawość ale też tak dla porównania:sorry2: kiedy u Weroniki pojawił się pierwszy ząbek?
Moja mała strasznie zaczęła się ślinić jak skończyła parę tygodni i tak jest do tej pory a zęboli nie widać:dry:
a niebawem skończy 6 miesięcy a ząbka ani widu ani słychu:dry:

ALA, musi przejść !!!:tak::tak::tak: ile jeszcze będzie cię to katarzysko trzymać, a pogoda taka ładna, że nic, tylko zdrowieć :-) :tak::tak: trzymam kciuki za wasz szybki powrót do zdrowia :-)
... a dziś były ćwiczenia na tych wielgachnych piłkach :-D:-D:-D

reklama
Do góry