madzienka a kiedy Twój P... ma operację? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze.
Bedzie miał rekonstrukcję wiązadła krzyzowego w kolania
Zdroweczka dla wszystkich chorowitkow!!!!!!
Ja mam wolna chwile bo Jula spi
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzienka a kiedy Twój P... ma operację? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze.
Witam, jeszcze raz
Wczoraj wieczorem wyladowalismy jeszcze w przychodni,bo Karola zaczela goraczkowac(przy braniu antybiotyku),o 15 miala 38....no i pediatra powiedziala,ze osluchowo juz czysto,nic nie slychac,gardlo tez ok,uszy w porzadku,wiec nie mam do czego sie przyczepic....i albo to na zeby,albo jakis nowy wirus i sie dopiero cos wykluje,no i jeszcze moze byc to 3 dniowka, w nocy dzis miala 39,a o 7 rano 38,wiec nie wiem co to bedzie na wieczor:-(
A jeszcze w gabinecie mala zakaszlala przy lekarce(bo kaszle tak brzydko ),no i ten kaszel sie strasznie lekarce nie podobal,powiedziala ze po tylu zastrzykach i jeszcze antybiotyku,to brzydki ten kaszel,i jak nie poprawi sie do piatku,to na przeswietlenie nas skieruje:-(
Kazala tez jeszcze raz banki postawic,no i wczoraj znow sie meczylam,ale sie udalo
Jesc nic niechce,a juz tak ladnie zaczela jesc
Cholercia,co to za paskudztwo sie uczepilo mojej Karolinki?
Nawet was nie poczytalam,bo juz panna sie wlasnie obudzila...wiec ide,bo jeszcze dzis nic nie jadla:-(
witam serdecznie wszystkie Mamy z Lublina - jestem nowa na tym forum, zgodnie z zasadami przedstawiłam się na Lubelanki o sobie, a teraz czytam forum, chociaż naprodukowałyście tego całą masę ;-)
pozdrawiam
Trzymam kciuki za udaną operację i pisz, jak sytuacja wyglądaWitajcie, my juz same...P już w szpitalu...na szczęscie jutro moja mam ma wolne więc jade do niego...trzymajcie kciuki żeby operacja powiodła sie
witam wieczornie:-)
u nas po wizycie u pediatry wszystko ok. mały waży już 3900 cieszę się że ładnie na wadze przybiera (jak wychodzilismy ze szpitala to ważył 3130) urósł, zdaniem lekarki 3 cm, ale musiał się wkraść jakiś błąd w pomiarach bo to dużo;-);-)
teraz czytam o szczepinkach bo będziemy sie niedługo szczepić i mam metlik w głowie. jak szczepiłyscie swoje dzieciaczki?????
ja chyba wybiore tę 6w1 bo jakoś nie zniosę jak mi małego bedą kłuc kilka razy +chyba na rotawirusy, szczepiłyście na pneumokoki i meningokoki??? czytałam że to można troche później, oj... zakręciłam sie z tym wszystkim
piszecie o tych dietach więc i ja się dzis zważyłam i jak stanęłam na wadze to mnie zamurowało bo do wagi sprzed ciązy zostało mi do zrzucenia jeszcze 5 kg, normalnie podziało mi sie gdzieś 12kg nie sądziłam że tak szybko mi te kila uciekną:-)