reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie we wtorkowe popołudnie:-)

My dzisiaj zaliczyliśmy dentystkę i McDonalda i niedawno wróciliśmy do domu. Przemarzłam że szok:szok::szok:czuję w kościach ten chłód:no:. Rozgrzewam się ciepłem herbatki i zaraz stanę przy garach, trzeba obiadek ślubnemu zrobić:tak:

Sunday i jak ten kurs? zadowolona jesteś?

Kanikas śliczny bobasek,

Eliza zdrówka dla ciebie oby zapalenie szybko przeszło:tak:
J nadal chory:-(

Motylla to jak skończycie pokoik chłopaków to wstaw fotki chętnie pooglądamy:tak:

Madzienka to Julcia w tempie ekspresowym dochodzi do siebie:-):-)co to było, jelitówka?
O p. dr Michalak też mam dobre zdanie, tylko te recepty drogie wypisuje;-)
A Michał w domu jeszcze,

reklama
Hejka :-):-)
Jestem, jestem i już zwarta i gotowa do pracy, wczoraj miałam dwójkę a dzisiaj wolne :tak::tak: mi też jakoś te dni lecą jak szalone i czasu na wszystko brak :szok::szok: do tego Maja zaczęła basen więc i popołudniami brak czasu wolnego :tak::tak:
Maja wybroniła się przed chorobą wspaniale, jak to ona - oj dobrze że w tej kwestii przejęła geny męża ;-):-D:-D:tak:
Justyna to fakt nie jest dzisiaj za przyjemnie :no::no: najchętniej to bym już z domu do jutra nie wychodziła :tak::tak: kiedy zamierzasz puścić M do przedszkola?
Madzienka super że Julcia tak szybko dochodzi do siebie :tak::tak:
Motylla pochwal się remoncikiem :tak::tak: chodzi Krystek do przedszkola?
Maltanka widzę że integracja z sąsiadami trwa nadal :tak::tak:
Kainkas super synia masz :tak::tak::tak: a jak starsza siostrzyczka zareagowała na braciszka?
Sunday i jak gardło, dokucza jeszcze? A gdzie zamierzasz posyłać Maksia do szkoły, do Twojej czy gdzieś blisko domu?
Elza oj to jeszcze poczekamy na nowinki kto to się zagnieździł w Twoim brzuszku ;-);-):-p:-p
Zmykam po Maję ale tak mi się nie chce wychodzić że szok :szok::szok:

hej nareszcie się pojawiłyście yupiiiiiiiiiiiiiii
ja dzisiaj byłam w przedszkolu zawieść zwolnienie... na szczęście dyr nie było więc trochę posiedziałam i poplotkowałam... wiecie co za każdym razem jak się dowiaduje nowych rzeczy (czyt. pomysłów dyr) to myslę że już nic nie jest mnie wstanie zaszokować... a jednak....maskara
maleństwo moje coś się dzisiaj nie rusza... nie wiem czy mam się martwić????

madzienka dziękuje... wiesz jak dobry fotograf to i dobre zdjęcie....a ja jestem osobą którą aparat fotograficzny wręcz nienawidzi:-):-):-) dlatego ciężko u mnie o ładne zdjęcie....
dobrze że Julcia już wyzdrowiała skoro już chce iśc do przedszkola do jest w pełni zdrowa... chociaż ona lubi chodzić do przedszkola....

anaconda dobrze że Majka się wybroniła....nawet posiada zdolność nie chorowania super :-D:-D:-D

justyna zdrówka dla męża niech szybciutko wraca już do zdrowia... ale go wzięło...maskara...

maltanka to super że się zapisałaś to się spotkamy.... szkoda że dla ciężarnych jest oddzielnie niż dla matek z dziećmi
ja też cały czas odczuwam zmęczenie.... najgorsze są dla mnie poranki jak wstaje żeby Czarka wyprawić do przedszkola... później jakoś mi przechodzi....

oooo ruszyło się ale jakoś słabo....

Dzieki dziewczyny.

A hania nie jest zazdrosna, pomaga jak może:)

Madzienka- na temat kazdego lekarza są różnie opinie, wszystkim nie dochodzisz..ale jak dla mnie super...

justyna- recepty drogie?? ja w sumie nic oprócz duphastomu nie brałam więc nie wiem:tak:

w załączniku Jaś ze starszą siostrą

Załączniki

• hij.jpg
    hij.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 54
Witajcie, dlaczego jest tak szaro buro za oknem:sorry:i jakoś tak zimno nieprzyjemnie...wiem że to luty i zima powinna byc ale ja chce słońce....i wiosnę!!!

Justyna zdróweczka dla M...
tak jelitówka, z wrednym wirusem który w godzinę położył Julę

Kainkas śliczne rodzeństwo....Hani nie poznałabym

a pamiętacie to spotkanie...lada dzień będzie 4 lata
IMG_3179.jpg
albo to
grupowe.jpg

Elizka, Maltanka myślę że dużo nowych rzeczy nie dowiecie się na tych warsztatach, jedynie jakiś próbek pozbieracie...ale poplotkować zawsze można...
Mandziulka my idziemy na to dla dzieciatych???choc nasze juz powyżej roku....

Anaconda super że Maja uchowała się w zdrowiu!!!!

miłego dnia

Załączniki

• IMG_3179.jpg
    IMG_3179.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 45
  • grupowe.jpg
    grupowe.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 55
madzienka wiem że nic ciekawego się nie dowiem... ale to zawsze jakieś wyjście z domu ha ha ha:-D:-D:-D
fajne te zdjęcia... dobrze że podpisane to drugie bo niektórych bym nie poznała....

ja także chce już słoneczka i ciepełka denerwują mnie już te zimowe buty i kurtki.... a poza tym niedługo się nie dopnę a nie mam zamiaru nic kupować...

hej dziewczyny może byśmy tak chatę odwiedziły????? dawno nas tam nie było...co Wy na to????

Elizka to zawsze możesz i z nami się wybrać na godziny poranne....tez przydatna wiedza:-p;-)
oj ja też kurtki już pochowałabym....niby do połowy marca zimy nie widzą...ale zobaczymy co później....

ja chętna byle nie 15-16 bo jadę do łodzi na zlot grudniówek z forum juleczkowego!!!

pierwsze też mam z podpisami:-pjakby ktos miał problem z rozpoznaniem...

IMG_3176_1.jpg

Załączniki

• IMG_3176_1.jpg
    IMG_3176_1.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 64
Witam w środę!
Gdyby nie potrzeba zakupów nie wystawiłabym dzisiaj nosa z domu, zimno jest a ja wczoraj uwierzyłam w pogodę na TVN i dzisiaj od rana oczekiwałam słoneczka:sorry:. Jutro tłusty czwartek ale wyłamuję się z tradycji i u mnie pączków nie będzie za to zrobię pyszne ciacho na zimno:tak:, a pączusia może kupimy;-).

Maltanka na wiosnę lepiej się poczujesz, wyjdzie słoneczko od razu humorek polepszy się:tak:

Eliza ja jak zwykle odpadam z Chaty:-(

Anaconda super że już stanęłaś na nogi:tak:
A M pójdzie do przedszkola jak razem z tatą wyzdrowieje.

Madzienka
i jak Julcia dzisiaj w przedszkolu?

Kanikas tak drogie, ale ja nie miałam recept na leki ciążowe,

Witajcie
Witajcie
Co Was tak na wspomnienia naleciało?;-) Miło wspominam ten czas, tak spokojny, na luzie i w miłym towarzystwie:tak: wtedy był ruch na forum, wytarczyło przez kilka godzin nie włączac komuptera a do przeczytania było kilka stron:-D

madzieńka ojej aż do Łodzi, to pierwsze spotkanie czy juz kiedyś miałyście okazję się poznać?
elizka jak Twoja Niespodzianka dziś bryka? taka pooda, ze nawet dziecku w brzuchu nie chce się ruszać:-p
kainkas super rodzeństwo:tak: oj tak ja też Hanię pamiętam eszcze pełzającą po Bugi:-) a to juz duża panienka

reklama
sienio dzisiaj też tak mizernie nie panikuje bo co jakiś czas czuje ruchy... ale wcale się nie dziwię mi tez się nie chce ruszać
jak tam wyjścia po ospie... koniec siedzenia w domu... Julcia wróciła do przedszkola???

fajne te zdjęcia....ja mimo że późno do Was dołączyłam to też pamiętam jak wracałam z pracy włączałam komputer i na forum nie mogłam nadrobić czytania a teraz....chyba wszyscy się przenieśli na fb....

to może chata 22 marca .... rezerwować sobie czas....mi chyba nie odmówicie;-);-);-)

Do góry